Nők

7 dolog, amit imád benned a pasid, ha magasabb vagy nála

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.23 | 15:55

Egyáltalán nem az alacsony nők vagy a magas férfiak ellen irányul a most következő cikk, de valljuk be, ők előbb egymásra találnak a mai világban. Miért félnek egyes férfiak a magas nőktől? Miért nem érzik magukat jól a nők egy náluk alasonyabb férfi mellett? Ideje leszámolni a sztereotípiákkal.

adult-1867702_1280
Fotó: Pixabay / Pexels

1. Mindig könnyen megtalál

Még a legnagyobb tömegben is kitűnsz a többiek közül, így esély sincs rá, hogy egy fesztiválon elkavarodjatok egymás mellől, vagy vásárlás közben ne szúrjon ki a tömött sorok között.

2. Nagyjából egyforma a cipőméretetek

Nem is gondolnád, ez mennyire praktikus tud lenni. Na nem a magassarkúdról beszélünk, hanem például azokra az esetekről, mikor ki kell szaladni a házból fél percre és a legközelebbi lábbeli éppen a te surranód, vagy ha neked lenne egy szükséged egy papucsra, nem érzed majd úgy, hogy hegedűtokban botorkálsz. Hát nem menő?

3. Sanszos, hogy nem igazán érdekli őt mások véleménye

Azért valljuk be, ha a kapcsolatban egy nő a magasabb, arra a legtöbb ember a mai napig furcsán néz. Szerintünk ideje lenne túllépni azon, hogy valami nem olyan, mint a megszokott és meglátni a szépet a különbözőségekben is! Valami ilyesmit gondolhat a párod is, ez pedig elég jó jel.

4. A lábaid

Akárhogy is, egy magas lánynak hosszabbak a combjai. Nincs nekik több, nem erről van szó. Kivéve, ha mellékesen pókok is, akkor nyolc is van belőlük. Nagy valószínűséggel imádja nézni, ahogy sétálsz, mert olyanok a lépteid, mint egy kecses gazelláé.

5. Nincs szükség a “leveszed nekem a polcról” című szolgáltatásokra

De nem ám! Nincs sámli a spájzban, hogy elérd a legfelső polcot, nem kell pipiskedned, hogy kivegyél egy bögrét és a boltokban a legmagasabb raklapon lévő termékért is lazán nyúlsz. Ugye, hogy milyen jó érzés?

6. Mindketten lehettek kiskiflik

Nem tudjuk, ki találta ki, hogy a férfiak nem szeretnek összebújni alvás közben, sőt, sokan jobban preferálják, ha őket ölelik át az ágyban, tehát ők a kiskiflik. Ha te vagy a magasabb, ez igazán nem okozhat problémát.

7. Szexpózok végtelen tárháza nyílik meg előttetek

Az hagyján, hogy csókolózás közben nem kell lábujjhegyen állnod, neki meg nyaktörő mozdulatokkal lehajolnia, de szex közben is hasznát vehetitek annak, hogy te vagy a magasabb. Persze, fekve mindenki egymagas, na de próbáltad már állva? Most a lehetetlen is megvalósítható, mert egyszerűen tökéletesen összeilletek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.