Nők

Esküvőd lesz? Ezzel az 5 appal könnyebb lesz a dolgod!

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.09 | 06:46

Csak semmi para, készülj okosan életed legszebb napjára! A menyasszonytáncos pénzgyűjtésre is van jobb megoldás!

Egy esküvő megszervezése komoly feladat, és azért valljuk be, sokszor idegtépő tud lenni. Mindenki azt szeretné, ha tökéletes lenne élete nagy napja, így nem árt az legapróbb részletekre is figyelni. Sokan, már az esküvő előtt egy-másfél évvel mindent lefixálnak, mások az utolsó napokra is hagynak elintéznivalót. De te ne ess kétségbe, mutatunk 5 olyan applikációt, amelyek jó adag terhet levesznek majd a válladról esküvőtök megszervezésekor!

via GIPHY

1. WeddingHappy 

Fogalmad sincs, hogyan kezdj neki? Nincs elképzelésed arról, hogy egyáltalán milyen sorrendben fogj hozzá a dolgokhoz? Még nincs se menyasszonyi ruhád, se zenekarod, se meghívók? Akkor mindenképp töltsd le ezt az appot, és indíts ezzel a szervezést! Csak írd bele az alkalmazásba az esküvőtök pontos dátumát, és az app minden fontos teendőt kilistáz majd neked. Természetesen azt is megmutatja, hogy mi a fontossági sorrend az ezerféle feladat között. A teendőket később is, ahogy haladsz előre, itt csekkolhatod majd le, így biztosan nem marad majd ki semmi sem.

Fotó: weddinghappy.com

A kiadásokat és a fizetési határidőket is számon tartja majd helyetted. Használata nagyon egyszerű, és az app legtöbb részét wi-fi nélkül is használhatod, így akár a metrón, vagy a repülőn is dolgozhatsz tovább az esküvőtökön.

via GIPHY

2. Appy Couple

Egyszerű, de nagyszerű app a vendégsereg féken tartására.

Fotó: appycouple.com

Talán nem gondolnád, de a vendégek értesítése, szállás foglalásainak, különféle igényeinek a megszervezése az egyik legnehezebb feladat egy esküvőn. Talán még az álomruha kiválasztásánál is nehezebb küldetés. Na, de mostantól erre is van megoldás, mert az Appy Couple app mindent kézben tart. Értesítést küld a vendégeknek az időpontokról, visszaigazolásokat küld a foglalásokról, és az esküvő után minden egyes vendég ide töltheti fel a fotóit a nagy napról. Így legalább minden egyes fotó meglesz egy helyen, és nem ezer e-mailben, Facebook üzenetben meg Viberen érkeznek majd a képek.

via GIPHY

3. Azazie 

A menyasszonyi ruha kiválasztása igen kényes és nehéz kérdés. És ebben egyedül leszel, nem lesz ott a vőlegényed, hogy segítsen, és elmondja véleményét, hiszen a menyasszonyi ruhában csak a nagy napon fog majd látni téged. Feltéve, ha tartjátok magatokat ehhez a hagyományhoz.

Rengeteg ruhaszalon van, ahol venni vagy kölcsönözi is lehet, de hát kit ne idegesítene az, amikor idegenek mondják meg véleményüket a ruhádról. Nyilván sokat kell próbálnod ahhoz, hogy megtaláld a tökéletes ruhát, de a barátnőid se fognak mindig pont akkor ráérni, amikor neked is jó. Épp erre van az Azazie app. Itt válogathatsz a ruhák között rengeteg kategóriában, és meg is rendelheted a ruhát egy próbára, így az otthonod kényelmében próbálhatod azt fel. A fotókat aztán megoszthatod az appon keresztül a barátokkal, rokonokkal, így azok mondhatnak véleményt a ruhádról, akikben igazán bízol. És ami a legjobb, egy heted van a ruha visszaküldésére, így bőven van időd dönteni.

via GIPHY

4. Wedding Spot

A tökéletes esküvői helyszín is mindig nagy kérdés. Ha csak nincs egy gyerekkori álmod arról, hogy hol is legyen a nagy nap, vagy ha azóta teljesen máshol élsz, és nem is ismered olyan jól a környék lehetőségeit, akkor ezt az applikációt neked találták ki. Az igen kimondására a legtökéletesebb helyszín kell, és persze nem árt az sem, ha az Instagramon is jól mutatnak majd az ott készült fotók.

via GIPHY

Ez az app pont arra van, hogy segít nektek kiválasztani a hozzátok leginkább illő helyszínt stílusban és persze anyagiakban is. Vízparti esküvőt szeretnél, vagy inkább egy régi kastélyban tartanád a nagy napot, netán modern helyszínre vágysz? Írd be a preferenciákat, és máris látni fogod, hol van a legközelebbi ilyen helyszín hozzád.

via GIPHY

5.  Honeyfund

Nem szeretnél 10 egyforma tányérkészletet, 25 hímzett ágyneműt, és 8 szendvicssütő készüléket kapni nászajándékként? Hát megértjük! Mert bizony a násznép nem mindig kreatív akkor, amikor az ajándékozásról van szó! Így, ha szeretnéd elkerülni a csalódást, jobb ha előre jelzed nekik azt, hogy mit is szeretnétek a pároddal. Persze a pénzgyűjtésre ott a menyasszonytánc is, ám ezt nem mindenki szeretne a saját esküvőjén. Ha viszont a pároddal együtt van pár álmotok, amiket szernétek megvalósítani, akkor miért ne kérhetnétek pont az a bizonyos dolgot (tárgyat, élményt, szolgáltatást) nászajándékba? Így sokkal jobban jártok ti is, és az ajándékozó vendég is biztos lehet abban, hogy nem költi olyasmire a pénzét, aminek ti nem is örültök. Na, erre jó a Honeyfund app.

Fotó: honeyfund.com

Elmennétek egy közös masszázsra? Ejtőernyőznétek? Wellness-hétvégére vágytok? Kellene egy tökéletes konyhabútor az új kecóba? Soroljátok fel az ajándék ötleteiteket az appon, osszátok meg a vendégsereggel az alkalmazást, és ők máris elkezdhetik adományozni (azaz ajándékozni) számotokra a pénzt. Igen, ezzel azt kapjátok, amire igazán vágytok: készpénzt. De mégis egy árnyaltabb formában, hiszen a vendég pontosan láthatja, hogy mire is ajándékozza oda a pénzét nektek.

via GIPHY

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló