Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Nők

Így csempészhetsz mellbimbót az Instagramra

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.04 | 07:43

A közösségi oldal szabályzata a legszigorúbb cenzoroknál is rosszabb, amint mellbimbó villan, a felhasználó repül. Ám most itt van 9 szenzációs tipp, hogy kijátszd a rendszert.

Az Instán mellbimbót megjeleníteni maga a forradalom, és általában el is bukik. Az Insta ezért az Apple Store szabályzatát hibáztatja és arra hivatkozik, hogy nem engedhet szexualitást az oldalra, amit már 12 évesek is használhatnak. Ráadásul a lázongók szerint abszolút igazságtalan, hogy míg a férfi mellbimbó mehet, a nőit poszt- vagy fióktörléssel „jutalmazza” az Instagram.

Lássuk, mi az a 9 módszer, amivel igény szerint átverheted a rendszert?

Fotózd közelről a mellbimbót. A Genderless nipples oldal szakosodott arra, hogy közelről fotózott bimbókat gyűjt, amikről ember meg nem mondja, hogy férfié vagy nőé.

Nem, komolyan. Szoptató anyukákat, illetve mell-eltávolításon átesett nők mellkasát meg lehet mutatni az Instán.

Álcázd a mellbimbót művészetnek: festményt vagy rajzot nem tilt az Insta. A Prismával például azt is eldöntheted, hogy milyen stílusban mutatod meg a keblet, mint műalkotást.

Ha átüt a pólón, mehet. Leheletvékony fehér, vizes póló és máris kész a lázadás.

Álcázd valami másnak. Például propellernek. A telefonod alkalmazásaival bármit rá tudsz tenni a bimbóra: mindenki tudja, hogy ott van, mégis maradhat.

Légy kreatív! Miért ne lehetne a bimbó helyén egy-egy tükörtojás? Ha a modell Louise Cehofski bevállalta, neked sincs félnivalód.

A Photoshop a barátod: cseréld ki a női mellbimbót férfira, akkor maradhat.

Homályosítsd vagy tüntesd el a mellbimbót. Előbbire tökéletes a Snapseed alkalmazás, utóbbira megint a Photoshop. Igaz, bimbó nélkül elég betegen néz ki az ember, de mindent a lázadásért.

Legyél szemtelen és takard a mellbimbót fagyival, tejszínnel, csokival. Soha ne hastageld a #boobs #nude #nipple szavakat, mert ezeket szűrik. Ha space-t használsz a kereszt és a szó között, akkor is nehezen lehet megtalálni. Mit gondolsz, véletlen, hogy az Insta a szigorú szabályai ellenére tele van pornóképekkel?

via motherboard.vice.com

Nyitókép: Pixabay.com CC0


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.