BabaMama

Kim Kardashianéknál máris jön a negyedik gyerek?

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.04 | 09:00

A négyeskét egy másik béranya fogja kihordani.

Kim Kardashianék családja pont egy éve bővült Chicago nevű kislányukkal. A harmadik gyermek már béranya segítségével jött világra, és Kanye Westék máris elérkezettnek látták az időt, hogy ismét belevágjanak egy hasonló bébi-projektbe.

 

View this post on Instagram

 

#ad You guys all know I looove @flattummyco shakes. I’ve just restarted them (it’s Day 2 today) and I’m already feeling so good. We had a huuuuge Christmas this year and between that, New Years and everything inbetween… I felt like it was impossible to fit in my regular work outs and eat healthy. But this program is giving me a kick in the right direction that I need. These meal replacement shakes are so good and they’re helping me get my tummy back to flat. I’m already feeling amazing and I’m so excited for the next few weeks. Because they’re all about getting women back on track… they’ve got a 20% off sale going on right now, so if you want to start 2019 off right… trust me, you’re going to want to check them out. PS. I’m doing the chocolate program?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Január 15-én lesz egyéves a kicsi Chi, a következő babához viszont új magzat-kihordó után kellett nézniük. Egy közeli forrás így fogalmaz:

Mióta megvan az új embrió, Kimék alig várták, hogy ugyanannak a nőnek a méhébe kerüljön. De ez nem jöhetett létre, így egy újabb hölgyet kellett szerezniük. A beültetés sikeres volt, így 2019 tavaszára újabb csöppséggel gazdagodik a Kardashian-klán.

 

View this post on Instagram

 

The best!!!!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Eddig minden simán ment: a celebkirálynő sokat segít a béranyának, aki egy környékbeli, családos asszony – orvoshoz is el szokta kísérni, és gondoskodik a szükségleteiről is. Kimet magát is meglepte, mennyire élvezte a babavárást, amikor más nő hordta ki Chicagot.

Miután a kislány megszületett, Kim megnyílt, és sokat mesélt erről a szokatlan terhességi folyamatról. Ő maga orvosilag el van tiltva a másállapottól, így jött szóba ez a megoldás, hogy kistestvért kaphassanak gyerekeik. Nagyon hálás volt a béranyának.

Az öt és fél éves North, a hároméves Saint és a pici Chi nemsokára egy új tesót üdvözölhet az otthonukban – a nagyok máris izgatottak, de a szülőknek még fel kell készülniük az újabb utód fogadására.

Kim fog tartani egy babyshower bulit, de még az újszülött cuccokat nem rakták össze.

A KKW szépségmogul placenta-leválás veszélye miatt kényszerült béranyát fogadni, teszi hozzá a People.

 

View this post on Instagram

 

Merry Christmas ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.