BabaMama

Ez a 60 éves nő most szült először, de kislányát már egyedül kell felnevelnie

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.18 | 10:43

A 68 éves, friss apuka nem bírta elviselni a gyereksírást.

Két évtizede szeretett volna gyereket ez a szerbiai házaspár, számol be a NZ Herald. A textilgyári dolgozó Atifa Ljajic már pont lemondott arról, hogy teherbe eshet, mert éppen elérte a nyugdíjas kort. De 60 évesen mégis megszülhette első gyermekét, Alinát. Az egyébként egészséges kislány megfoganásához egy névtelen spermadonor segítségét vették igénybe, de még ez sem lett volna gond.

via GIPHY

A magas vérnyomással küzdő, Novi Pazarban élő asszony a harmadik trimesztert már végig kórházban töltötte, veszélyeztetett terhesen. Amikor felsírt a baba, akkor a 68 éves, újdonsült apuka, Serif Nokic rájött, hogy ő bizony erre nincsen felkészülve. Gyenge egészségi állapota és éjszakai nyugalma fontosabb számára, így elhagyta a kis családot. A gyerek nevét sem vette a nevére, mert szerinte

Atifa megkapta, amire vágyott, ő most nagyon boldog. Én cukorbeteg vagyok és a szívem sem bírná a folyamatos éjszakázást.

A magára maradt kismama szerény anyagi körülmények közt él, hiába az unokatestvére egy szerb miniszter, Rasim Ljajic, sok segítségre nem számíthat. Bízik abban, hogy jószívű emberek majd támogatni fogják:

Egész életemben gyerekre vágytam, és most végre megadatott nekem. Nem féltem még semmitől életemben, Istentől kaptam mindenhez bátorságot. Sose voltam jobban, mint most.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló