BabaMama

Ez a 60 éves nő most szült először, de kislányát már egyedül kell felnevelnie

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.18 | 10:43

A 68 éves, friss apuka nem bírta elviselni a gyereksírást.

Két évtizede szeretett volna gyereket ez a szerbiai házaspár, számol be a NZ Herald. A textilgyári dolgozó Atifa Ljajic már pont lemondott arról, hogy teherbe eshet, mert éppen elérte a nyugdíjas kort. De 60 évesen mégis megszülhette első gyermekét, Alinát. Az egyébként egészséges kislány megfoganásához egy névtelen spermadonor segítségét vették igénybe, de még ez sem lett volna gond.

via GIPHY

A magas vérnyomással küzdő, Novi Pazarban élő asszony a harmadik trimesztert már végig kórházban töltötte, veszélyeztetett terhesen. Amikor felsírt a baba, akkor a 68 éves, újdonsült apuka, Serif Nokic rájött, hogy ő bizony erre nincsen felkészülve. Gyenge egészségi állapota és éjszakai nyugalma fontosabb számára, így elhagyta a kis családot. A gyerek nevét sem vette a nevére, mert szerinte

Atifa megkapta, amire vágyott, ő most nagyon boldog. Én cukorbeteg vagyok és a szívem sem bírná a folyamatos éjszakázást.

A magára maradt kismama szerény anyagi körülmények közt él, hiába az unokatestvére egy szerb miniszter, Rasim Ljajic, sok segítségre nem számíthat. Bízik abban, hogy jószívű emberek majd támogatni fogják:

Egész életemben gyerekre vágytam, és most végre megadatott nekem. Nem féltem még semmitől életemben, Istentől kaptam mindenhez bátorságot. Sose voltam jobban, mint most.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló