BabaMama

Vilmos herceg bevallotta: az apaság bizony megviseli

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.22 | 10:43
  • trendindex: 3

Még egy királyi sarj sem lehet mindig ura a helyzetnek, már ami a gyerekeit illeti. Vilmosnak bizony elég éles volt a váltás a gondtalan agglegényéletből a gyereknevelésbe.

Vilmos, Cambridge hercege interjút ad a 'Talk Vietnam' című műsorban november 17-ém Hanoiban. (fotó: Chris Jackson/Getty Images)
fotó: Chris Jackson/Getty Images

Csodálatos magasságai vannak a szülői létnek, és, egyben lenyűgöző mélységei is.

– vallotta be népszerű brit herceg. A trónutódlási sorban második Vilmos, aki egyben kétgyerekes apa egy, a közelmúltban Vietnamban tett látogatásakor adott interjút, melyben elismerte, hogy még mindig tud újat tanulni a világról, mégpedig a gyerekei által. A királyi rang sem elég ahhoz, hogy a függetlenségünket megtarthassuk:

Óriási változást hozott számomra a házasság. Igaz, Katalin csodálatos feleség és szenzációs anya, de én magam sokat küszködtem. Erős váltás volt az egyedülállóként megszokott szabadságom után a gyerekvállalás.

VICTORIA, BC - OCTOBER 01:  Prince William, Duke of Cambridge, Prince George of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge and Princess Charlotte wave as they leave from Victoria Harbour to board a sea-plane on the final day of their Royal Tour of Canada on October 1, 2016 in Victoria, Canada. The Royal couple along with their Children Prince George of Cambridge and Princess Charlotte are visiting Canada as part of an eight day visit to the country taking in areas such as Bella Bella, Whitehorse and Kelowna  (Photo by Stephen Lock - Pool/Getty Images)
A hercegi család Kanadában (fotó: Stephen Lock – Pool/Getty Images)

A 34 éves apa a tapasztalatait így összegzi:

Rajongok a gyermekeimért, és rengeteget tanultam meg általuk magamról, és a családról is. George, a három éves fiam, egy igazi kis csibész, rajta kell tartanom a szemem. A másfél éves Charlotte pedig teljesen mást mozgat meg bennem. Ilyenkor sajnálom, hogy sosem volt lánytestvérem, most tanulok bele, milyen egy kislánnyal az élet.

Az egész életszemlélete átformálódott, amikor szülővé lett: szeretné, ha a srácai nem az anyagi szempontokat tartanák a legfontosabbnak. Egyszerű igényekkel, vágyakkal akár boldogabbak is lehetnek, mint rengeteg, fölöslegesen felhalmozott tárggyal maguk körül – foglalja össze a Harpers Bazaar.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Elhunyt Sandra Day O’Connor
  • szerző:nuus
  • 2023. 12. 02.