Femin

Tyra Banks álla is leesett, Grace Jones akkorát ment a francia divathéten

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.05 | 14:48

Vigyázó szemeiteket Párizsra vessétek, ahol a #TommyNow show igazi fekete feminista ikon lett!

Legendás? Ikonikus? Kortalan? Mindezt kimaxolta a hétvégén Grace Jones, aki nem csak modellként, de a ’70-es évek óta a filmvásznon és popszakmában is komoly nevet szerzett már magának.

A hetvenegyedik esztendőt taposó díva ismét meghazudtolta korát, mikor a Champs-Elysees Theatre-ben a kifutóra libbent: a The Fall-Winter 2019-2020 nevű kollekció bemutatóján. Zendayával közös szettet álmodott meg Tommy Hilfiger, melyből egy diszkós hatású szerelést vezetett elő Jones március 2-án.

 

View this post on Instagram

 

….speechless.

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Az áthallás nem véletlen: a művésznő Pull Up to the Bumper című 1981-es slágere szólt a háttérben, miközben minden idők leglezserebb rázását villantotta.

Zendaya rendkívüli módon felnéz Jonesra, aki kikövezte az utat a mostani fekete nők lába előtt. Erre a bemutatóra is szándékosan csak színesbőrű lányokat szervezett be:

Megadjuk a tiszteletet azoknak, akik történelmet írtak, és akik miatt mi most itt lehetünk.

nyilatkozta a 22 éves színésznő. Law Roach stylist segítségével újraértelmezték a versaillesi csatát, ahol öt francia divatház „csapott össze”.

A jamaikai származású Jones mellett még két legendás modell: Beverly Johnson és Pat Cleveland is emelte a bemutató fényét. A helyszínen tartózkodó Tyra Banksnek az álla is leesett, amit Twitteren szorgosan dokumentált.

Nézzetek rám! Itt ülök Párizsban, és székhez szegezve ámulok ezeken a vagány fekete csajokon, akik minden korosztályból érkeznek, hogy a #TommyNow show-n a szépséget ünnepeljék. Nagyon büszke vagyok ám rátok!

idézi a Blavity.com.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló