Femin

Hoppá, Johnny Depp 87 darab videóval bizonyítaná, hogy az exneje bántotta őt?

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.18 | 11:18

A színészpár kapcsolatát igencsak árnyalhatja ez a rengeteg (kalóz)felvétel.

Johnny Depp azt állítja, potom 87 videót nyújtott be a bíróságnak, azt bizonyítandó, mennyire a becsületébe gázolt Amber Heard. Most az 55 éves színész perli 32 éves exnejét, és nem csak a jó hírneve rontásáért.

 

View this post on Instagram

 

FEEL FREE TO SHARE, LETS CLEAR HIS REPUTATION❗? . im so happy about this, not because he was abused of course, but because many people are finally FINALLY after years YEARS realizing that he isnt abusive person . seriously only god knows how many thousand times i defended him against these false accusations during these years gooosh it was just so WRONG that the purest and kindest man got such an ugly and horrible reputation for absolutely nothing! and while the media bashed him he was actually the one being abused! . he has gone through so much ? cant imagine how he felt when he was kicked out of pirates, the role HE MADE and loved just for being beaten himself, his career took damage he probably lost friends and relations people shouted wifebeater to him etc that is just so fucked up . also fuck amber heard BOYCOTT loreal aquaman etc (she better be recast i swear to god) she is an ABUSER {#johnnydepp #amberheard}

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp_daily) on

Az Aquaman főhősnője egy ideje azt híreszteli a Karib tenger kalózai-sztárról, hogy egy bántalmazó, miközben az egyik felvételen állítólag az látszik, hogy ő az, aki vodkás palackot hajít a férfi irányába. Ennél az incidensnél történt az, hogy az üveg miatt megsérült Depp jobb kezének középső ujja, aki így a sebészeten kötött ki. De ütéseket és rúgásokat is szerzett be a férfi a kikapós asszonykától, aki a vádjait Depp szerint a légből kapta.

Most ott tart a dolog, hogy a bírósági iratokat nyilvánossá tette Grindelwald megszemélyesítője, aki még 2011-ben ismerkedett meg Hearddel. 2015-ben házasodtak össze, majd 2016 májusában már el is váltak – ám a pereskedés azóta ismét fellángolt. A nő párkapcsolati abúzussal vádolta Deppet, aki tagadta a rágalmat. Hétmillió dollárban egyeztek meg peren kívül, amit a színésznő jótékony célra adott tovább.

via GIPHY

Viszont 2018-ban a nő megszegte az egyezség azon részét, hogy nem teregeti ki a kapcsolatuk részleteit – az őt ért bántalmazásról beszélt a Washington Postnak. Több se kellett Deppnek, becsületsértésért 50 millióra perelte be az asszonyt.

 

View this post on Instagram

 

Little behind the scenes action from #Aquaman

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

A színész azt állítja, valóban volt köztük párkapcsolati erőszak  – ám az ő kárára. Ezt rendőrök, rengeteg szemtanú és még 87 biztonsági kamera-felvétel is megerősítheti. Szerinte Heard a #MeToo botrányt akarta meglovagolni – még a mozgalom szóvivője is lett – hogy karrierjét így lendítse fel. Persze a nő ügyvédje szerint ez egy újabb – ám utolsó – elnyomási próbálkozás Deep részéről, hogy elhallgattassa ügyfelét.

Nem maradunk csendben. Tipikus bántalmazóként viselkedik Depp, aki mind máig tagadja az igazságot. Mindenki látja, milyen önpusztítóan él mostanság, mi pedig véget akarunk vetni ennek az alaptalan vádaskodásnak.

idézi a Ladbible.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.