Femin

Botrányt is kockáztatott, de csak meghívta Charlie Sheent exneje az esküvőjére

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.27 | 10:48

Felőle akár még prostit is hozhat, de az apa legyen ott a lányai mellett!

2002 és 2006 közt volt Charlie Sheen neje Denise Richards, ám a kapcsolatot a mai napig tartják. Olyannyira, hogy a 48 éves egykori Bond-girl a még a lagzijára is meghívta az 53 éves macho-t.

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday to my beautiful husband. I ❤️ you so much….

A post shared by Denise Richards (@deniserichards) on

Nicollette Sheridan exe, Aaron Phypers vezette oltár elé a szépséget, aki tavaly szeptember 8-án Malibuban, szűk körben mondta ki a boldogító igent. Richards és Sheen lányai – a 14 éves Sam és a 13 éves Lola – is ott voltak akkor a mesés tengerparti helyszínen:

Nem számít, hogyan alakult köztünk a dolog, de azt akartam, hogy ott legyen a gyerekei mellett. Az sem érdekelt volna, ha egy prostit cipel el magával. Ez van!

Ez az indoklás többeket meghökkentett, ugyanis Hollywood egyik legbotrányosabb válását Sheen-ék produkálták. 2000-ben egy forgatáson ismerkedtek meg, majd egy évre rá egy másik munka kapcsán rázódtak össze. 2002 júniusában kötötték össze életüket, de 2005 márciusában az asszony – terhesen – dobta be a törülközőt.

Férje ugyanis folyamatosan drog- és alkoholmámorban úszott. Richards hathónapos kismamaként költözött el Sheentől, és magával vitte Eloise nevű, korábban örökbe fogadott hétéves lányát is. Évekig tartott, míg újraépítették a bizalmat – a férfi azóta józan korszakába lépett, így a közös szülői felügyeletre is jogosulttá vált.

A nő az embert próbáló időkben sem keseredett meg, magát optimistának tartja:

Szeretek élni, és értékelem, ha félig tele van a pohár. Emberek vagyunk – megesik, hogy hibázunk. Ne a gyerekeink igyák meg ennek a levét! Azt szeretném, ha a tiszta Charlie valóban jó apjuk lenne.

idézi a wellness szakemberhez hozzáment, háromgyerekes színésznőt a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.