Femin

Reese Witherspoonék nagyon dögösek, még ’60-as évek stílusban is

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.03 | 19:18

A Hatalmas kis hazugságok-csapat vintage képei a júniusi magazint díszítik.

Reese Witherspoon a kolléganőivel tett egy kört a vintage világában, mely kaland képek formájában a júniusi InStyle magazinban kap majd helyet.

Az örökifjú színésznő nemrég töltötte be a 43-at, és nagyon dögösen festett volna a ’60-as években is, mint háromgyerekes anya. Vagy díva – aki Hatalmas kis hazugságok-beli társaival együtt kapott felkérést a rendhagyó fotósorozatra. Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Nicole Kidman és Laura Dern is pózol az újságban hasonló, régies hangulatú kompozíciókon.

Az HBO drámasorozatának A-kategóriás sztárjai szép sorban bukkannak fel az oldalakon, miközben a címlapos Reese mesél arról is, mekkora áldás volt számára, hogy ezekkel a kiváló művészekkel dolgozhatott együtt:

Karrierem legnagyobb élményeinek egyike volt ez a forgatás. Mintha egy ajtó nyílt volna ki, ahonnan csak előre vezet tovább az út. Miközben nézem a részeket, egyfolytában írom a lányoknak az üzeneteket, hogy szinte lemosnak engem a képernyőről. Elképesztő tehetségek adódtak össze, hatalmas mélységeket tudunk kifejezni, toronymagas nívón – miközben egymást ünnepeljük.

fogalmaz a színésznő, aki hangot ad abbéli örömének is, hogy végre többdimenziós nőalak-ábrázolásokra nyílt módjuk, ami ritkaság a mai popkultúrában.

Összetett jellemű szereplőket formálhattak meg, ami erős köteléket és tanulási folyamatot is eredményezett mindannyiuknak:

Több korosztályt átfogó műsort készítettünk, ami a feminizmus különböző hullámait és nézőpontjait is bemutatja. A mozgalom második és negyedik vonala is megjelenik, plusz az, hogy hogyan változik a szexualitás megítélése, illetve a nők ambíciói és helye a világban.

Az HBO sorozat második évada csak június 9-én kerül adásba…

…ám a magazint már május 17-én is kézbe vehetjük – tájékoztat a Today.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló