Femin

Vallomás: amikor egy intimtetkó segít ellazulni szex közben

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.22 | 09:13

Sarah MacReading, a VICE munkatársa szókimondó cikkben beszél egész gyerek- és kamaszkorát megmérgező bőrbetegségéről, amit végül egy cseresznyevirágot ábrázoló intimtetoválással zárt le.

A szerző mindössze kilencéves volt, amikor egy különös bőrbetegséget diagnosztizáltak nála, ami miatt az ágyéktájon található verejtékmirigyei időről időre eldugultak, begyulladtak, és rettenetes keléseket okoztak. Ezek a piros, gennyes pöttyök sokszor olyan hatalmasra nőttek, hogy orvosnak kellett felszúrnia azokat, így Sarah már nyolcadikos korában tele volt sebhelyekkel a hüvelye mentén, amiket természetesen rettenetesen szégyellt.

Tovább bonyolította a helyzetet, hogy nagyajkai az átlagosnál jóval nagyobbnak mondhatók, így aztán rengeteget szorongott, amikor először bújt ágyba élete első szerelmével. Szerencséje volt, mert a srácot cseppet sem érdekelték a sebhelyek, később azonban több partner is faggatta Sarah-t múltjáról, és a lány mindig őrületes zavarban volt, ha ez a téma került terítékre.

Nem csoda, hogy mire a 18-at betöltötte, biztos volt benne, hogy a sebhelyeket csak egy különleges tetoválás képes teljesen eldönteni. Úgy döntött, hogy a cseresznyevirágot választja, ami egy kedves, ugyanakkor nem túl kihívó szimbólum, és hamar át is esett a beavatkozáson.

Persze, elég fájdalmas, voltaképpen olyan, mint amikor megégetik az embert odalent. De mindenképpen megéri, egy percre sem bántam meg

– idézi fel az emléket.

Sarah arról is beszél, hogy bár ő csak a cseresznyevirággal hüvelynyílása fölött tanulta meg igazán önfeledten élvezni a szexet, partnerei soha nem tulajdonítottak különösebb jelentőséget sem a sebhelyeknek, sem az azokat elfedő művészeti alkotásnak. A többség kerek perec kijelentette, hogy fogalma sincs, Sarah mire gondol, ő nem lát semmilyen furcsaságot a hüvelyen.

Mindez szépen megmutatja, hogy a nők eszméletlenül sokat képesek szorongani intim testrészeik miatt, miközben partnereik az erotikus élményt nem testrészekre lebontva, hanem a maga egészében értékelik. Láthatjuk, miért nem érdemes a hüvely formáján, méretén és esetleges egyéb szépséghibáin merengeni, ugyanakkor Sarah tetoválása egész életében arra elékezteti majd őt, hogy képes volt átlépni saját határait, és elég bátor ahhoz, hogy lezárja a múltat, és új életet kezdjen: immár a múlt szorongásai nélkül.

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/hyemin76-2857412/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.