Femin

Ultragagyi randitippek, amelyeket ideje lehúzni a vécén

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.18 | 09:12

Futószalagon jönnek a random ostobaságok, ha randitippekről van szó, éppen ezért ideje megszabadulni néhány különösen ostoba mítosztól ezen a fronton.

Ostoba tanács nr. 1: Csak három randi után feküdhettek le egymással.

Ha ennél hamarabb kerül sor az első szexre, a pasi azt fogja hinni, hogy ribanc vagy, ha viszont később, frigidnek fog gondolni. Hallottad már te is ezt az okosságot, és buzgón gyantáztattál a harmadik randi előtt fenéktájon is, ugye? Nos, ez egy orbitális ökörség, a nő nem valami jutalomfalat a kutyának, amit a tréning egy bizonyos pontján kaphat meg a férfi, hanem két felnőtt ember karakterétől és kapcsolatának dinamikájától függ, mikor bújnak össze először.

Ostoba tanács nr. 2: Játssz jégkirálynőt, attól meg fog vadulni a csávó.

Szerintem ezt is mind hallottuk már, és persze igen, kétségkívül lehet egy picit építeni arra a bizonyos vadászösztönre, de azért nem kell túltolni a biciklit: így születnek ugyanis a sehová nem vezető, kártékony játszmák. Nem kell ajtóstól a házba rontani, de nyugodtan fejezd ki, ha tetszik a másik, nem vagyunk már középső csoportos óvodások.

Ostoba tanács nr. 3: Hagyd, hogy a fickó fizessen mindent az összes randin.

Ezen nincs mit ragozni: ha egy egyenlőségre és kölcsönös tiszteletre épülő kapcsolatra vágysz, vedd ki belőle a részed már a kezdetekkor. Ez garantálja a későbbiekben azt is, hogy a közös életeteket is együtt finanszírozzátok majd, tehát nem téged tart el a másik, cserébe viszont a porszívó helyét se csak te tudod a spájzban. Egyenlő teherviselés, asztalnál és konyhában – mindez a ti döntésetek.

Ostoba tanács nr. 4: Csak egy salátát rendelj, ne zabálj két pofára a fickó előtt.

Ha olvastátok vagy láttátok az Elfújta a szél című örökbecsűt, pontosan tudjátok, hogy Scarlett O’Harát annak idején nagyobb vendégségek előtt belakatták, hogy a helyszínen csak csipegessen, mint egy madárka (és közben a fűzőjébe is beleférjen). Lányok, ez orbitális baromság, egyetek nyugodtan úgy, mint otthon: ha egész pizza, akkor egész pizza, és a csípős pepperonit se kell leszedetni róla.

Figyeld meg, ha megszabadulsz ezektől az ódivatú, ostoba tanácsoktól, máris őszintébb, minőségibb kapcsolatok tűnnek fel életed egén. Hajrá!

Nyitókép: pixabay.com cco

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Pünkösd van, de ez mit is jelent?
  • szerző:nuus
  • 2018. 05. 21.
A következő cikkek betöltése folyamatban...