Femin

A szenvedés 5 fázisa nyáron, amin minden lány átmegy, aki csak fekete ruhákat hajlandó hordani

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.24 | 13:51

Mindig is különös érzelmek fűztek a fekete ruhákhoz? A te szekrényed is roskadásig van sötét színű göncökkel? Teljesen érthető, hiszen a fekete szín mindenhez passzol, mindig divatos, egyszerű és biztonságos választás, ráadásul mindenkinek jól áll, sőt számos kutatás igazolta már, hogy viselése önbizalommal vértezi fel még a legbizonytalanabb embereket is.

Fotó: Pixabay / dima_goroziya CC0

Valóban, kedvenc fekete ruháink hűséges pártfogóink a hétköznapokon, a hétvégéken és az ünnepnapokon is, sőt, azt is megbocsátottuk nekik, hogy az állatszőr legalább háromszor olyan feltűnő rajtuk, mint bármely más ruhán. Nem, a szőr nem az ellenségünk, ellenben a nyár… az már egészen más tészta.

Akármennyire is szeretjük a fekete színt, be kell vallanunk, hogy a hőmérséklet emelkedésével egyre nehezebb hűségesnek maradnunk hozzá.

Minden lány átérzi ezt a terrort, jöjjön most az öt legidegesítőbb dolog ebben az időszakban azok számára, akik nem hajlandóak megválni a fekete színtől.

1. A dezodorod mindenhol nyomot hagy

Hiába intézed el közvetlen fürdés után, fél órával az öltözködés előtt, tuti, hogy akkor is sikerül összekenned magad vele. Hetekig vadászod a megfelelő izzadásgátlót, ami nem fogja be a ruháid, de ér is valamit.

2. Forróbb vagy, mint a Nap

Persze, remekül nézel ki, ha az ember távolról figyel. Közelebbről már látszik, hogy patakokban folyik rólad az izzadság, hiszen köztudott, hogy a fekete jobban szívja a meleget, mint bármelyik másik árnyalat.

3. Elfelejtheted a nyári shoppingolást

Beújítanál egy könnyű nyári ruhát, vagy egy csinos ujjatlan felsőt? Van egy rossz hírünk, a boltokban ilyenkor ugyanis csak sokkoló neon és színes mintás göncöket kapni.

4. Felejtsd el a fürdőruhát

Ja, hogy még a strandon is a fekete felé húz a szíved? Mi megértjük, de az üzletek most is csalódást okoznak. Csak próbálj egy fazonban és méretben is megfelelő bikinit, vagy egyrészest venni, ami még divatos is. Hajrá!

5. Az emberek folyamatosan nyaggatnak

A lehető legidegesítőbb az egészben, az a folytonos kritika, amit boldog-boldogtalan a fejünkhöz vág a nyár folyamán. Nincs meleged? Hogy bírod ebben a ruhában? Nem kéne fekete ruhákat hordanod! Hiszen olyan jól állnak neked a színek! Köszi, nem, viszlát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.