Femin

10 „rossz szokás”, ami szinte minden intelligens nőre jellemző

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.31 | 11:36

Aztán persze az, hogy mindez mennyire „rossz” – vagy inkább előnyös – tulajdonság, nézőpont kérdése. Mások mindenesetre gyakran panaszkodnak emiatt.

1. Viselkedtél már hülye p…ként/idegesítő barátnőként, de csak azért, mert mélyérzésű ember vagy, és sikerült belefutnod egy intelligens, de érzelmileg elérhetetlen pszichopatába. Ettől minden normális ember kikészül, nyugi.
2. Piszkáltak már amiatt, hogy karrierista vagy, holott csak fontos számodra a munkád, illetve az, hogy a rád bízott feladatokat a lehető legprecízebben végezd el.
3. Érzéketlennek is neveztek, mert egyszerűen nem szánsz időt olyasmire, ami számodra nem fontos, nem töltesz időt kamu-barátokkal és felszínes ismerősökkel.
4. Sokan nagypofájúnak tartanak, holott egyszerűen csak szeretsz kiállni a számodra fontos ügyek mellett.
5. Hajlamos vagy minden éber percedet precízen beosztani, így a végén alig marad időd a spontán dolgokra.
6. Nem tiszteled a tekintélyt: hiába idősebb a másik, esetleg áll rangban fölötted, simán vitába szállsz vele, ha igazságtalanságot szimatolsz a levegőben.
7. Van, hogy kissé elveszel a napi rutinfeladatok között. Tisztában vagy azzal, hogy ez is a siker fontos része, nem akarod minden nap megváltani a világot.
8. Elég sok olyan eseményt kihagysz, ami másoknak fontos, de számodra teljesen mellékes, ott vagy-e: egyszerűen mindig van jobb dolgod.
9. Iszonyúan fel tud bosszantani, ha mások nincsenek azon a szinten, amin te állsz: nem érted, miért nem tudják követni a gondolatmenetedet, sokszor csak nézel, hogy miként lehetnek ennyire maradiak és földhözragadtak.
10. Ha szerelmes vagy, teljes mellbedobással a választottad mellett állsz, és nem törődsz mások véleményével. Intenzíven érzel és kommunikálsz, ami sokak számára teljesen ismeretlen terület.

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló