Femin

Kapott hideget-meleget a teltkarcsú nejét ünneplő férfi!

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.08 | 18:53

Robbie Tripp egy kedves képet osztott meg a feleségéről az Instán, és egy komoly kisesszé keretében leírta, hogy annak ellenére rajong a nőért, hogy az "sose kerülhetne a Cosmopolitan címlapjára".

A fickó telt nőket ünneplő bejegyzését rögtön tízezrek kezdték osztani, többen plus size párjukat is betaggelték, hogy kifejezzék: ők is rajonganak az extra párnácskákért. Robbie Trippből pillanatok alatt nemzeti hős lett, aki – saját szavaival élve – túllát a mainstream szépségideál és divatipar hazugságain, és bátran felvállalja, hogy 80 kiló fölötti nő a szerelme, hiába sportos fickó ő maga.

Az egyre jobban terjedő virális tartalom hatására persze több ellenrajongó is feltűnt: van, aki szerint ne kelljen már Robbie-t kitüntetni azért, mert arra áll a cerkája, amire, míg mások szerint eleve szörnyen megalázó, amikor egy nő – meg úgy egyébként: bárki – megkapja, hogy “annak ellenére” szeretik, amilyen, nem pedig azért. A legmarkánsabb szerint a fő probléma Tripp vallomásával az, hogy ezzel tovább tárgyiasítja a nőket a közbeszédben, mivel tök mindegy, 50 kilós szilikoncickójú playmate-re bukik-e valaki vagy épp 80 kiló fölötti nőre, az ilyen kijelentések még mindig a test viszonylatában értékelik a nőt, méghozzá férfiszemszögből.

Akárhogy is, mi azért örülünk, hogy Robbie Tripp feltűnt a színen: még mindig jobb, mint amikor Bochkor Gábor villanypóznázza le Pierce Brosnan nejét, vagy épp Benkő Dániel kövérezi le egyébként csontsovány barátnőjét többször is élő adásban. Van még hová fejlődnünk, de azért ez is szép előrelépés, nem?

|| I love this woman and her curvy body. As a teenager, I was often teased by my friends for my attraction to girls on the thicker side, ones who were shorter and curvier, girls that the average (basic) bro might refer to as “chubby” or even “fat.” Then, as I became a man and started to educate myself on issues such as feminism and how the media marginalizes women by portraying a very narrow and very specific standard of beauty (thin, tall, lean) I realized how many men have bought into that lie. For me, there is nothing sexier than this woman right here: thick thighs, big booty, cute little side roll, etc. Her shape and size won’t be the one featured on the cover of Cosmopolitan but it’s the one featured in my life and in my heart. There’s nothing sexier to me than a woman who is both curvy and confident; this gorgeous girl I married fills out every inch of her jeans and is still the most beautiful one in the room. Guys, rethink what society has told you that you should desire. A real woman is not a porn star or a bikini mannequin or a movie character. She’s real. She has beautiful stretch marks on her hips and cute little dimples on her booty. Girls, don’t ever fool yourself by thinking you have to fit a certain mold to be loved and appreciated. There is a guy out there who is going to celebrate you for exactly who you are, someone who will love you like I love my Sarah. || photo cred: @kaileehjudd

ROBBIE TRIPP™ (@tripp) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Meghalt Elvis Presley lánya
  • szerző:nuus
  • 2023. 01. 13.