Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Femin

Szakmai tanácsot kért, ráhajtott a mentor, most a fél Twitter a fickón röhög

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.20 | 10:13

Megtörtént az, ami a világtörténelem során oly' sokszor: egy fiatal nő tanácsot kért, erre a mentor rányomult. De most a pasas húzta a rövidebbet!

A 18 éves Lydia Jones a techiparban szeretne érvényesülni, cégtársával egy telefonos alkalmazást fejlesztett ki. Mivel a teszteléshez és a projekt elindításához pénz kell, egy üzletemberhez fordult, hátha érdekli a téma, de legalább a releváns kontaktok találásában segít.

Vishal Morjaria faggatta egy kicsit az applikáció fejlesztőjét, majd rákérdezett, hány éves. Tizennyolc, válaszolta Lydia. És a barátod nem segít? – kérdezte Vishal Morjaria. De igen, válaszolta Lydia, a barátnőm segít a toborzásban, egyébként meleg vagyok.

A fickó erre kifejtette, hogy szerinte cuki ez az egész, majd érdeklődött, hogy Lydia mindig ilyen nyíltan beszél-e szexualitásáról, mire a válasz igen volt. És a férfiaktól kicsit sem indulsz be? – érdeklődött a férfi.

Azt hittem, üzletember vagy – válaszolta Lydia, Vishal pedig kifejtette, hogy hogyne, de közben egészséges, kanos férfi is. Lydia itt lezárta a beszélgetést, és azonnal a Twitterre töltötte a screenshotot, mintegy elrettentésül, némi döbbenettel: “Lám, szakmai segítséget kértem, és így jártam” – panaszolta.

Lássatok csodát, pillanatok alatt több ezren osztották meg a történetet, és több nő is leírta, hogy vele is történt már hasonló: segítséget kért, tanácsot, mentorációt, szakmai partnerséget, mire a másik fél – egy idősebb férfi – a szexről kezdte faggatni, esetleg rögtön ajánlatot is tett egy forró éjszakára.

Lydia esete csöppet sem ritka: aligha van olyan nő, akire egy hivatalos helyzetben nem startolt még férfi, hogy megpróbálja felszedni, de legalábbis kóstolgassa nőiességét. Az ilyen helyzetekkel nem csak az a probléma, hogy egy fiatal nő nem akar feltétlenül összejönni egy manussal, és az ilyesfajta tolakodás terhes, hanem az a probléma is megjelenik, hogy egy hivatalos szituációban senki sem a levadászandó szextárgy, hanem éppenséggel egy egyenrangú szakember szeretne lenni.

Némi pozitívum a sztoriban, hogy több vállalkozó, mentor és mecénás bocsánatot kért Vishal nevében is, amiért lerohanta a fiatal fejlesztőt, amikor az szakmai tanácsért fordult hozzá.

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló