Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Femin

A jó orális szex 7 aranytörvénye

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.19 | 16:46

Természetesen nem állítjuk, hogy minden pasi gigaorgazmusához ez az út vezet, de összességében elmondható: az alábbi tippekkel a többségnél nem vetődsz árnyékra.

1. Egyenletes ritmusban dolgozz, szád és kezed összehangolásával.

Az egyik legfontosabb alap a ritmus, amit nem érdemes percenként változtatnod, hiszen úgy partnered képtelen izgalomba jönni. Bátran hangold össze szád és egyik kezed munkáját, míg a másikkal a golyókat, a végbélnyílást vagy a mellkasát simogatod.

2. Igen, ne csak alul ingereld, vannak más testrészei is.

Miközben a péniszen dolgozol, simogasd ott, ahol tudod, hogy a legérzékenyebb: ez lehet a mellkasa, a hasa, a mellbimbói, a combjának belseje vagy akár az alkarjai.

3. Először a nyelvedet vesd be, mielőtt a szád átvenné az uralmat.

Mielőtt teljes ajakkal, jó mélyen rábuknál a péniszre, a legjobb, ha először nyelveddel lágyan, játékosan körbenyalod a teljes területet, hogy az őrületbe kergesd a pasit. Miután kellőképp felhúztad, bukj rá a lényegre, így a feszültség fokozatosan erősödik.

4. Minél nedvesebb, annál jobb.

Ne sajnáld a nyálad, ne is szégyelld azt: fontos, hogy a pénisz jól csússzon, ne súrlódjon a tökéletes élmény érdekében. A nyál fantasztikus síkosító. Ha száraz a szád, igyál citrusféléket bőségesen, az alacsony pH-érték segíti a nyálképződést. Minél nedvesebb, annál jobb.

5. Nézz a szemébe, miközben dolgozol rajta.

Nem kell hosszasan szemezni, de ha tekintetetek találkozik, az csak jó lehet. Miközben a pénisz végét nyalogatod, nézz tehát a szemébe.

6. Érintsd egy picit a hátsó bejáratot.

Csöngess be hátul, hogy lásd, van-e valaki otthon. Nem mindenki szereti a végbél körüli területek ingerlését, de aki igen, az nagy rajongója a témának. Csekkold, mi a helyzet.

7. Ne hanyagold el a golyókat!

Ez az a tipp, amivel a legtöbb női magazinban találkozol, és hát nem véletlenül. A here a férfi legalább olyan érzékeny pontja, mint maga a pénisz – ha nem érzékenyebb. Fordíts rá kellő figyelmet, kényeztesd, játssz vele, szopogasd, szeretgesd… élvezd.

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló