Szépség

Most már ilyen is van: itt az első pezsgő ízű körömlakk

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.23 | 07:45

Ha új módját keresed annak, hogyan is fejezhetnéd ki szeretetedet a folyékony arany buborékok irányába, hát most itt a lehetőség, hogy a körmeiden viseld a gazdagok italát.

Jól látod, valaki tényleg csinált egy pezsgőre emlékeztető, arany csillámos körömlakkot, de nem állt meg itt:

a lakk illata és íze is a Prosecco aromájára emlékeztet.

A Proessco Polish névre keresztelt körömlakk tényleg az olasz szőlőfajtából készült és amilyen innovatív, olyannyira szép is, hála az arany csillámoknak. A fő poén azonban tényleg nem a körömlakk kinézete, hanem az íze. Bár a honlapon külön felhívják rá a figyelmet, hogy folyékony formában lehetőség szerint senki se fogyassza az üvegből, a körmökön már megszáradt lakkot kedvünkre nyalogathatjuk. Kicsit sem fura.

Prosecco Polish

Groupon has today launched the world’s first edible prosecco flavoured nail polish, ‘Prosecco Polish’. Made with real prosecco, this lightly sparkling varnish, which comes in the shade Gold Glimmer, tastes and smells just like the real thing. Want to try the liquor-tinged lacquer?

A körömlakk egyébként szerencsére nem kerül forgalomba, csak a Groupon nevű honlap anyák-napi reklámjáról van szó, de ha az Egyesült Királyságban élsz, nyerhetsz egy üveggel belőle.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló