Orosz-ukrán háború

Az orosz népnek üzent Arnold Schwarzenegger – videó

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.17 | 19:18

Schwarzenegger komolyan leoltotta Putyint.

Schwarzenegger üzenetet intézett az orosz néphez. A tíz perces videóban propaganda és valóság különbségéről beszélt, miközben az orosz elnöknek is üzent. Schwarzenegger elmondta, hogy

a legtöbb orosz nem ismeri a valóságot az ukrajnai háborúról.

Az orosz népnek és az Ukrajnában háborúzó orosz katonáknak elmondta, hogy gyerekkorában nagyon tisztelte Jurij Petrovics Vlaszov olimpiai bajnok orosz súlyemelőt. Később többször is találkoztak, miatta is szerette meg az oroszokat. A propaganda és a valóság különbségeiről szólva elmondta, hogy a háborút nem Ukrajna kezdte, hanem a Kreml. A nácítlanítás ürügye is hazugság, az ukrán elnök ráadásul zsidó nemzetiségű. Párhuzamot vont a Trump hazudozása miatt bekövetkezett tavalyi Capitolium-ostrom és Putyin tevékenysége között.

Az orosz kormány hazudik a katonáinak is: nem a hont védik,

hanem hódító háborút vívnak. Elmondta, hogy apja a második világháborúban a német hadsereg tagja volt. A mostani orosz katonákhoz hasonlóan, az állami propagandával fejében érkezett meg Leningrádhoz, hogy aztán testileg és lelkileg megtörve távozzon onnan, miután rájött, hogy végig hazudtak neki a saját vezetői. Putyinnak pedig ezt üzente:

„Ön kezdte ezt a háborút, ön vezeti, ön is fejezheti be.”

Schwarzenegger szerint Oroszország új hősei most a háború ellen tüntető oroszok, akiknek bátorságát az egész világ látja.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló