Kosárlabda

James Harden idén tökélyre fejlesztette az űrkosárlabdát

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.31 | 14:57

Nagyon ment ebben az idényben Houston Rockets szakállas irányítójának, Jordan rekordját döntötte meg.

(kép: Rob Carr/Getty Images)

Hardené a legjobb dobóátlag idén az NBA-ben, meccsenként 31,6 pontot átlagolt eddig, ráadásul övé a legtöbb hárompontos is, 171-szer volt eredményes a vonalon kívül. A teljesítménye most az Orlando elleni meccsen pörgött a csúcsra, 60 pontot dobott, ráadásul lepattanókban és passzokban is két számjegyű értéket produkált, ez pedig így a legnagyobb pontarányú tripla dupla, amit eddig bárki megcsinált az NBA története során. Tavaly Westbrook állította be Jordan 57 pontos TD rekordját, de Harden most mindkettőjüket megelőzte:

James Harden’s 60-Point Triple-Double (First in NBA History) | January 30, 2018

James Harden of the Houston Rockets scored 60 points, a career-high and franchise-record, to go along with 11 assists and 10 rebounds for the first ever 60-point triple-double in NBA history. Top Performers Which players owned the night? Catch up on all the top individual performances around the league in the Top Performers series.

A 60 pont amúgy már lepattanók és asszisztok nélkül is tekintélyparancsoló lenne, rekord ez mind Harden, mind pedig a Rockets történetében, ennyit ugyanis még soha senki nem dobott a houstoni csapatban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló