Labdarúgás

Mennyei Megyei: Összeverték a játékost a szurkolók, félbeszakadt a meccs

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.10 | 13:18

Egy megyei I. osztályú mérkőzés szakadt félbe hétvégén Somogyban.

A Toponár–Kadarkút azért tartott csupán 71 percig, mert huligánok a pályára rohanva rátámadtak a vendégcsapat játékosaira – írja a Sonline.

A lap szerint „két néző magából kikelve berohant a pályára, s megfenyegették a vendég Kadarkút egyik játékosát” – ráadásul éppen akkor, amikor az esélytelenebb hazaiak vezettek 3-1-re. Az MLSZ-jegyzőkönyv szerint az incidens épp a hazaiak harmadik gólja után történt.

A vendégek játékosát, Kovács Krisztiánt vagy ököllel megütötték, vagy pedig valamivel megdobták. A játékos homlokán felszakadt a bőr és vérezni kezdett a keze is

– írja a Telex. A vendégek edzője ekkor döntött úgy, hogy lehívja a pályáról a játékosait. Pandur Ádám a somogyi hírportálnak azt mondta: a két támadót nyomban feljelentették valamilyen közeli kocsmából vitték el őket a rendőrök.

Pandur szerint a legszörnyűbb az egészben az, hogy „mindenáron rá akartak venni bennünket, hogy folytassuk a mérkőzést”. Ezt nem tették meg, az edző a jegyzőkönyvet se vette át. A Kadarkút egyébként a 4. helyen áll a bajnokságban, míg a közigazgatásilag Kaposvárhoz tartozó Toponár a nyolcadik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.