kaboom
által írt cikkek

Nálunk kifejezetten ritka, de azért itt is előfordult már, hogy valakinél nagyon elgurult a gyógyszer, és elkezdett lövöldözni, vagy robbantgatni. Vagy mindkettőt.

Visszatért Magyarországra a legmenőbb űrkiállítás, nem is bírtuk ki, hogy ne próbáljuk ki, hiszen egy rakás interaktív elemmel bővült a tárlat.

Az HBO-t nagyon érdekelné egy újabb feldolgozás a kultikus képregényből. Állítólag már tárgyalnak is a lehetséges alkotókkal.

És túléltük!!! Persze nem minden utca sarkon árulják, úgyhogy elkészíteni is saját magunknak kellett.

Neked a Balaton a Riviéra? Másoknak viszont már maga a Riviéra sem elég jó, és a világ különböző pontjain vernek el hatalmas összegeket, hogy kiakasszák a sznobbarométert. Mutatjuk a legrongyrázósabb nyaralós programokat evör.

A szépségért meg kell szenvedni, tartja a mondás, de azzal nem riogat, hogy bele is lehet halni, pedig erre is vannak példák a történelemben. És habár napjainkban ezek a trendek már elég ritkán halálosak (feltéve ha nem egy mexikói mészárszéken pumpáltatjuk fel a fenekünket), de ha lehet, még több az olyan extrém beavatkozás, aminek már a hallatán is elkerekedik az emberek szeme. Ezek közül csemegézünk.

TV

20 videó a 30 éves Szomszédokról

  • szerző:kaboom
  • 2017. 05. 13.

1987 májusában indult a legendás sorozat, összeszedtük a legjobb jeleneteket.

A világot már nem lehet kielégíteni a pizza-hot dog-hamburger szentháromsággal, így születnek meg az őrült hibrid gyorskaják. Neked is van egy jó ötleted? Nyugi, valószínűleg már kapható is egy New York-i büfében, super sized kivitelben.

A Critical Mass utód I Bike Budapest idén is megmutatta, hogy van igény nagyszabású bringás felvonulásra a városban.

Celeb

Jack Nicholson 80 éves

  • szerző:kaboom
  • 2017. 04. 22.
  • trendindex: 2

1937. április 22-én látta meg a napvilágot minden idők egyik legtehetségesebb férfi színésze. Mondunk róla 10 dolgot, amit valószínűleg nem tudtál eddig.