kaboom
által írt cikkek

A Fővárosi Vízművek a karbantartás előtt néhány napra megnyitotta a látogatók előtt egyik legrégebbi létesítményét, a kőbányai víztároló medencét.

Bentley, Lamborghini, Maserati? Nem csak autómárkák, de dalok is egyben, hiszen a hip-hop szövegekben a nők-pénz-fegyverek szentháromság mellett a méregdrága autók emlegetése is elengedhetetlen klisévé vált. Aki egy kicsit is ad magára, annak kell írnia egy számot egy több milliós luxusverdáról!

Végigrágtuk magunkat a rock 'n' roll történetének legemlékezetesebb koncertes balhéin, és sikerült is leszűrnünk pár örök érvényű igazságot.

A mirelit-margarin-mikrohullám szentháromság találkozása egy kollégiumi hidegtálon, avagy gasztrobűnök Laci bácsin túl.

Hogy lesz az ember úgy világhírű, ha eltakarják az arcát? Sehogy! De a karakternek még bejöhet!

Még jó, hiszen ha felismernéd, nem is lehetne olyan nagy átváltozóművész! Így viszont tényleg nehéz megtanulni a nevét, de ezt most mindjárt kifejtjük egy kicsit jobban.

Rocksztár apa, modell anya, és egy csipetnyi Melrose Place, és máris garantált a siker a kifutón! És legyen a neved Ava! Összeszedtünk pár kevésbé ismert, de elég jó adottságokkal rendelkező sztárcsemetét.

Szétnéztünk egy kicsit a világ legbizarrabb kajái között. Rettenetes dolgokra bukkantunk, de szerencsére nem félünk a perverz gyönyöröktől.

Vasárnap éjjel adják át a filmvilág legrangosabb elismeréseit. Az Oscar viszont nem csak a fény és a csillogás, néha igencsak botrányos jelenetek is jutnak a díjátadó színpadára. Ezekből gyűjtöttük össze a leghíresebbeket.

A skandináv országban amúgy is egy rakás munkaszünetre van lehetőség, de most kitalálták a Jolly Jokert. Ráadásul még a fizetés is járna érte.