kaboom
által írt cikkek

Colorado Spring egyik kilátójából néha gyönyörű dolgokat lehet látni. Felhőket felülről.

Kicsit olyan, mintha őrültek találták volna ki őket, pedig akkoriban nagyon is komolyan gondolták. És annyira pusztítóak lettek volna, hogy végül még bevetni is féltek őket.

Nálunk kifejezetten ritka, de azért itt is előfordult már, hogy valakinél nagyon elgurult a gyógyszer, és elkezdett lövöldözni, vagy robbantgatni. Vagy mindkettőt.

Visszatért Magyarországra a legmenőbb űrkiállítás, nem is bírtuk ki, hogy ne próbáljuk ki, hiszen egy rakás interaktív elemmel bővült a tárlat.

Az HBO-t nagyon érdekelné egy újabb feldolgozás a kultikus képregényből. Állítólag már tárgyalnak is a lehetséges alkotókkal.

És túléltük!!! Persze nem minden utca sarkon árulják, úgyhogy elkészíteni is saját magunknak kellett.

Neked a Balaton a Riviéra? Másoknak viszont már maga a Riviéra sem elég jó, és a világ különböző pontjain vernek el hatalmas összegeket, hogy kiakasszák a sznobbarométert. Mutatjuk a legrongyrázósabb nyaralós programokat evör.

A szépségért meg kell szenvedni, tartja a mondás, de azzal nem riogat, hogy bele is lehet halni, pedig erre is vannak példák a történelemben. És habár napjainkban ezek a trendek már elég ritkán halálosak (feltéve ha nem egy mexikói mészárszéken pumpáltatjuk fel a fenekünket), de ha lehet, még több az olyan extrém beavatkozás, aminek már a hallatán is elkerekedik az emberek szeme. Ezek közül csemegézünk.

TV

20 videó a 30 éves Szomszédokról

  • szerző:kaboom
  • 2017. 05. 13.

1987 májusában indult a legendás sorozat, összeszedtük a legjobb jeleneteket.

A világot már nem lehet kielégíteni a pizza-hot dog-hamburger szentháromsággal, így születnek meg az őrült hibrid gyorskaják. Neked is van egy jó ötleted? Nyugi, valószínűleg már kapható is egy New York-i büfében, super sized kivitelben.