közélet

Beindult a mémgyár, Szentkirályi Alexandra adja hozzá az alapanyagot

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.25 | 18:25

Internetes mém lett Szentkirályi Alexandrából és nem úgy, ahogy azt a Fidesz szerette volna.

Találékony a magyar! Villámgyorsan szembesítette az internet népe Szentkirályi Alexandrát azzal, hogy mit is mond. Visszanyalt a fagyi! Először Gyurcsányozott egy jót, mire megszületett egy Szentkirályi Alexandrát ábrázoló mém, melyen Változást Budapestnek 7 pontos terv lett a címe. Mind a hét pont arról szólt: Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány…

Ezután Orbán Viktorral találkozott. A miniszterelnök aláírta a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlóívet, melyet Facebook oldalán meg is osztott. Ebben pikírten azt mondta: bukovári lesz Karácsony Gergelynek, majd megdicsérte Szentkirályi Alexandrát.

A mémgyárosok ezen felbuzdulva felkapták Szentkirályi videóját, melyben Karácsony Gergelyt oktatta ki arról, mit csináljon utána. Autót vezetett, angolul beszélt és becsavart egy villanykörtét.

A fotója alá azt írták: „Ja, Karácsonynak van öt kaszinója 2056-ig tartó koncesszióval? Ugye hogy nincs.”

– ezzel Szentkirályi férjére, Szalay-Bobroviczky Kristófra utaltak, aki gazdag üzletemberként budapesti kaszinóvállalkozásokkal büszkélkedhetett. Na, ezt nem tudja Karácsony utána csinálni, de ezzel persze nem büszkélkedik Alexandra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló