Tech

Ez az Apple fejhallgató több mint 32 millió forintba kerül, döbbenet

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.01 | 13:18

Az orosz Caviar márka az amúgy is drága termékek fájdalmasan túlárazott változatait készíti el.

A márkáról többször is írtunk. Mindig valami extrém elborult dolgot mutatnak be. Most az Apple új AirPods Max fejhallgatóiból sikerült egy 108 000 dolláros változatot piacra dobni. Az Apple jelenlegi alumínium borítással készült verziója nem elég luxus, ezért szükség van tiszta aranyból készült modellre is. A Caviar a hálós fejpántot ritka krokodilbőrrel borította be.

A fejhallgatóra az Apple nem rak logót,  most azonban mindkét oldalon Caviar emblémája látható. A modellek leírása így hangzott:

Bemutatjuk az új luxus Airpods Max Golden Black-et, a Caviar ékszerészeinek teljesen új perspektíváját a fejhallgatókról. Ritka fekete krokodilbőrből és aranyból készülnek. A Caviar Airpods Max Golden Black ötvözi a legjobb hangminőséget és a klasszikus luxus és stílus tökéletes harmóniáját. Ha értékeli a kifinomult dizájnt, és az innovációt, akkor ezt a modellt az Önnek hozták létre.

Az ár persze döbbenetes, hiszen majdnem 32 millió forintot kérnek érte, bár azt tegyük hozzá, hogy ezekből csupán 1-1 darab készül. Ezért, ha te nyerted meg a lottót, és ez minden vágyad, akkor csapj le rá gyorsan.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló