Mobiltech

Itt a Caviar kártya ihlette luxustelefon kollekciója

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.03.21 | 10:23

Az orosz Caviar ismét kitett magáért, és aranyba csomagolta a Samsung csúcsmodelljeit, ha bejönnek a kártyajátékok, ezt imádni fogod.

A Caviar, akiről mi is írtunk már bemutatta új kollekcióját a  Galaxy21 Fortune-t.  Dizájnját a BlackJack kártyajáték ihlette, ezért a telefonok hátlapján egyértelműen a legnagyobb értékű kártyalapok szerepelnek, négy ász és a Joker. A Galaxy S20 Ultra februárban jelent meg 6.9 colos kijelzővel, 108 megapixeles hátlapi kamerával, tízszeres hibrid és százszoros digitális zoommal alapból nem volt sem olcsó, és teljesítményét tekintve is a legjobbak között van. Azonban a Caviar ezt is feltuningolta külsőleg ahogy tőlük megszokott.

A mérete miatt főleg férfiaknak készült de gondoltak a hölgyekre is a kőr ász és káró ász nőisesebb dizájnnal, és színekkel érkezik. A teljes kollekció hátulján látható domborművek huszonnégy karátos aranyból vannak megmunkálva. Az áruk 5.290 dollár, szóval nem a legolcsóbb lehetőség, de természetesen az aranynak és az egyedi daraboknak súlyos ára van.

Azonban ha ez sem lenne elég, van egy drágább modell is, ami a minden helyzetben hasznos kártyalapot idézi fel, a Joker-t. A Caviar szóvivője szerint a telefont azoknak tervezték, akik képesek megragadni a szerencséjüket, melyet a Joker hoz nekik, azonban pénzre is szükség van hiszen 40 880 dollárért azaz több mint tizenhárom millió forintért árulja őket a cég és csak 24 darab készül belőle. Bevonata kék színű kirinite-ből, tehát egy extra drága akrilból készült, melyet kések markolatához szoktak használni.

Képek: Caviar


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló