Mobiltech

Itt a 4,5 milliós iPhone 11 Pro

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.02.02 | 09:18

A Tesla Cybertruck inspirálta telefonnak semi köze sincs sem a Teslához, sem Apple-hez.

A telefonok most nem mások, mint lekerekített téglalapok. Túlságosan is megegyeznek, pár dologban történik előrelépés, csökkennek a kávák, nőnek a kijelzők, némelyiket még félbe is lehet hajtani.

És most, hogy a Tesla Cybertruck felrázta az autótervezés világát, várható volt, hogy megjelenik egy Cybertruck-ihlette telefon, amely talán az egyedüli lesz, nem fogja a gyártókat a hasonló kialakításra ösztönözni.
A mindenképpen eszméletlenül, és feleslegesen drága Cyberphone-t, amely gyakorlatilag csak egy újraburkolása az Apple iPhone 11 Pronak, egy orosz cég, a Caviar álmodta meg. Ez a cég az, ami mechanikus aranyórát épít telefonokba, platinával, arannyal, gyémánttal esetleg Putyin és Trump mellszobrokkal díszíti azokat, majd az orosz és ázsiai piacokon brutálisan drágán el is adják őket. Ennek a modellnek az ára például 15 860 USD, ami több mint 4,5 millió forint.

A telefon elejét borító fém lehajtható, és támaszként használható de leginkább a kijelzőjét védi, a hátlapját szintén titánból készített elemek borítják, durva élekkel és geometriai formákkal, ezzel tiszteleg a Tesla jövőbe mutató és a 80-as évekből épített koncepciója előtt. Érdekes. Nincsenek finoman lekerekített élek vagy karcsúság, csak brutálisan jól kidolgozott dizájn és nyers erőt, egyedi megjelenést sugárzó titanium és üveg.

Nem mondom, hogy nem jön be, és nem kéne, de nem én vagyok a célcsoport. A bemutatóra készült videón mindent megmutatnak, ha egyedi telefonra szánnál ennyi pénzt, és még a Cybertruck is bejön, akkor a honlapjukon le is tudsz rá csapni.

Képek: Caviar


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.