Tech

Menő kiállítással egybekötött konferencián ismerheted meg a legújabb startup fejlesztéseket

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.27 | 18:03

Március 30-31-én a Bálnában rendezik meg a think.BDPST izgalmasnak ígérkező, ingyenes rendezvényét, ahol aktuális startupokkal ismerkedhetsz meg, és nemcsak a hazaiakkal.

A kétnapos think.BDPST konferencia és kiállítás a hazai startupolás jelenét és lehetséges jövőjét tárgyalja ki, de kitekint külföldre is, mert anélkül nem lehet. A rendezvény programjai ingyen látogathatók, ami még vonzóbbá teszi a hétvégi eseményt, melynek egyik legfontosabb “vendége” Tapia, a tojásra emlékeztető, ébresztésre és alapinfomációk átadására képes cuki kis robot lesz, aki korlátozott mesterséges intelligenciával bír. Mutatjuk a videót, ami után tuti, hogy te is akarsz majd egyet.

De rengeteg sok más érdekes is lesz még a think.BDPST-en. Megismerkedhetünk a Rendivel, a takarítás Uberével, ami a régió több országában is már jelen van. Takarítást rendelhetsz vegyszerrel vagy anélkül, ahogy jól esik.

Bemutatják a kerékpár jövőjét(a lánc nélküli Stringbike) éppúgy, mint a távdiagnosztika lehetőségét (InSimu Patient). Lesz beszélgetés a Logischool tagjaival a programozók képzéséről, megismerkedhetünk a mozgássérült gyerekek számára is alkalmas játszótér, a Magikme feltalálóival.

A Start-up and Innovation Corner nevű kétnapos rendezvény március 30-án reggel 9-kor kezd és 31-én késő délutánig várja az érdeklődőket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló