Tech

Pornót néznél a munkahelyen? A mozgásérzékelő alkalmazás mindent bezár, ha jön a főnök!

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.27 | 14:33

Az xHamster fejlesztői kitalálták, hogyan nézhetsz pornót a lebukás veszélye nélkül: a Minimeyes app segít! A hétvégén lesz is időd felkészülni a hétfőre.

A frissen kifejlesztett alkalmazás lényege, hogy amint bekapcsoljuk, érzékeli, ha valaki a privát terünkbe lép, és azonnal bezár minden – problémás – ablakot. Így aztán, ha nem szeretnénk, hogy főnökünk, párunk, szobatársunk, tesónk, kollégánk észrevegye, hogy mivel foglalatoskodunk épp a gépen, ez a tökéletes fegyver! Az életben nem derül ki, hogy fusiztunk-e munkaidőben, vagy épp ruha nélkül egymást kényeztető párokat figyeltünk meg.

The minimeyes motion sensor helps you #SayNothing

Hides all open windows on your computer & mutes the sound when someone enters your private space. GET YOURS ON INDIEGOGO TODAY! https://igg.me/at/minimeyes Use minimeyes wherever you are and whenever you don’t want your partner, your kids, your parents, your brother or sister, your teacher, your boss, your colleagues, your roommate or a perfect stranger to see or hear what you are doing on your computer.

 

Címlapi kép: Pixabay


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.