Tech

A férj nem lát, de egy okos szemüvegnek hála végre megpillanthatta feleségét! Lekopizták 15 évvel ezelőtti esküvőjüket

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.08 | 17:33

Megható, ahogy a férfi elsírja magát akkor, amikor meglátja szerelme arcát.

Nem egy szokványos esküvőt tartott az a pár, aki másodszorra is megtartotta saját lakodalmát. Pontról pontra lemásoltak mindent a korábbi esküvőjükről, hiszen akkor, a súlyosan látássérült férj nem láthatta menyasszonyát. Ezúttal azonban egy okos szemüveget viselt a vőlegény, és végre átélhette azt, amire 15 év nem volt lehetősége.

Fotó: ESIGHT 3

Andrew Airey ezúttal láthatta felesége arcát, esküvői ruháját, fátylát, a rokonság boldogságát. A nem látó férfi élete kihívásokkal teli, felesége, Kelli és három lánya azonban mindenben segítenek neki .

Fotó: ESIGHT 3

Andrew macula degenerációval küzd, 20 éve folyamatosan romlik a látása. Az eSight 3 nevű okos szemüveg azonban megváltoztatta az életét. A házaspár első dolga volt, amikor megkapták a szemüveget, hogy újra megtartsák esküvőjüket. Mindent pont úgy csináltak, mint a legelsőn. Ugyanabba a templomba mentek, ugyanolyan tortát ettek, és ugyanazokat a vendégeket hívták meg a nagy napra.

Egy dolog volt csak más: ezúttal Andrew is láthatott minden fontos pillanatot. Ettől ő is, és a meghívott vendégek is meghatódtak. Ahogy mi is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló