Tech

Megvan, mikor jönnek az új iPhone-ok

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.25 | 14:18

Az Apple kiküldte a meghívókat.

A nyári WWDC után egyre többen várták, hogy az Apple a szokásos, szeptemberi Keynote időpontját is ismertesse. A legtöbben szeptember első vagy második hetére tippeltek, ám az elmúlt években már pár hetes csúszás is előfordult a szivárgásokhoz képest. Ennek megfelelően az iparági elemzők is óvatosan nyilatkoztak, ám kétségtelen, hogy a jelentős részük szeptember 7-ét valószínűsítette. Tökéletes időpont, hiszen éppen keddre esik, amely az Apple Keynote-ok “hivatalos” napja már hosszú évek óta.

Szerencsére többé nem kell találgatni az időpontot, az Apple maga jelentette be szerda este. Az esemény a “Far out.” nevet viseli és a szokásos, minimalista hátteret kapta a hivatalos meghívó is. A leírás szövege alapján ezúttal teljes mértékben “élő” eseményt kapunk, nem pedig a COVID óta megszokott virtuális bemutatót.

Tényleg szeptember 7-én érkeznek az új Apple készülékek!

Amit biztosra vehetünk, hogy az eseményen bemutatkozik a teljes iPhone 14 széria. A “Mini” kiesése borítékolható, így az alábbi modellekkel találkozhatunk majd: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max. A telefonokon kívül további izgalmakra is számíthatunk. Nagy eséllyel szintén ezen a napon debütál a Watch Series 8, illetve a régóta pletykált, strapabíróbb Apple Watch Pro. A levegőben ott lebeg még az AirPods Pro 2, illetve a frissített iPad is, ám könnyen lehet, hogy októberre csúszik csak ezek bemutatása. Magyar idő szerint szeptember 7-én, kedd este 19:00 órakor kezdődik el az esemény. 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló