Tech

Új MacBook Pro jöhet végre október 27-én

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.19 | 21:43

Október 27-én, a következő Apple-eseményen jelenthetik be az új MacBook Pro érkezését. Állítólag érintőképernyő is lesz rajta.

Szakmai lapok értesülése szerint október 27-én más hardverek mellett 2012 után először jelenthetik be az új MacBook Pro érkezését – a Verge és a Recode is írt erről. Az elmúlt négy évben csak apró módosításokkal jelentek meg új verziók, úgyhogy pont időszerű lenne egy nagyobb lépés.

Vékony laptopok gyártásáról régóta híres az Apple, erre most rátehetnek még egy lapáttal; az új MacBook Pro állítólag vékonyabb és könnyebb lesz az elődjénél.

A legszembetűnőbb változás a funkcióbillentyűknél lehet a korábbi modellekhez képest: iparági pletykák szerint érintőképernyős kijelző veheti át a felső billentyűk helyét a MacBook Pron.

Így néznének ki az érintőképernyős funkcióbillentyűk. Kép: YouTube/CultofMactv
Így néznének ki az érintőképernyős funkcióbillentyűk. Kép: YouTube/CultofMactv

A Bloomberg korábban arról írt, hogy ezen az eseményen jelenthetik be a Pro mellett az új Macbook Air, és az iMac és az 5K monitor legújabb változatát is.

Az Apple-nek csöppet rá kell pörögnie az eladásokra : 2015. harmadik negyedévétől fél éven keresztül csökkent a Mac-ek eladása, csak 2016. második negyedévére tudtak javulást produkálni.

(Nyitókép: Getty/Justin Sullivan)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.