Tech

Fantasztikus manőverekre képes az új orosz vadászrepülő

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.02 | 15:53

A Szu-30-ast a '90-es évek közepe óta alakítgatják az orosz mérnökök, a legújabb típus megint kapott pár igencsak durva fejlesztést.

A gép alapját a ’90-es években a Szu-27 továbbfejlesztésével hozták létre, és azóta is folyamatosan alakítgatják, hogy egyre jobb és jobb legyen. A Szuhoj Szu-30SM a nehéz vadászbombázó már sokadik típusváltozata, még mindig elég nagy darab, ennek ellenére a világ egyik legjobban manőverező harci gépe, ami úgy tud a levegőben irányt váltani, mint egy falevél, amit megfúj a szél. Az orosz védelmi minisztérium most egy külön videóban mutatta be az updatelt vadászt, és csak pislogunk, úgy mozog a levegőben:

Многофункциональный истребитель Су-30СМ

Су-30СМ – российский двухместный многоцелевой истребитель поколения “4+” Благодаря своим возможностям и характеристикам истребитель способен наносить удары по воздушным, надводным и наземным целям днём и ночью в простых и сложных метеоусловиях. Маневренность и летные качества Су-30СМ позволяют летчикам выполнять сложнейшие фигуры одиночного и группового пилотажа, в том числе “колокол”, “кобра”, “плоский штопор”, “петля Нестерова” в боевом порядке “ромб”.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló