Tech

Végre gond nélkül telefonálhatsz kesztyűben is

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.24 | 13:04

A TAPS egy matrica, amit a kesztyűdre ragasztva gond nélkül használhatod a telefonodat, vagy bármilyen érintőképernyős eszközödet.

Aki halogatja, annak is elő kell vennie lassacskán a kesztyűit. Na de hogyan használod az okostelefont kesztyűben? Nyilván lehúzod a kesztyűt, de akkor meg fázik a kezed. A megoldás egy igazán hiánypótló kezdeményezés lehet, ami nemrég indult a Kickstarteren: a TAPS egy olyan, egyedülálló ujjlenyomattal rendelkező matrica, ami rendkívül jól tapad a kesztyűnk ujjához, és még vízálló is.

kickstarter_gif_gloves

Egyre több készülék csak külön, a telefonra elmentett ujjlenyomattal oldható fel. A dobozban lévő összes matricának más-más az ujjlenyomata. Persze, ha valaki nagyon cseles, és ellopja a telefonunkat a kesztyűnkkel együtt, akkor hozzáférhet a rajta lévő információhoz. Nem árt vigyázni, de ennyi talán belefér, hisz cserébe akár hóesésben is bátran oszthatjuk meg ismerőseinkkel a kontentet.

Léteznek már külön kesztyűk az érintőképernyők használatához, de így egyrészt használhatók az ujjlenyomat-zárak is, másrészt nem kell megválnunk a saját, jól bevált téli kiegészítőnktől, csak egy mozdulat, és használhatjuk tovább. A kampány még nem fejeződött be, még két hétig él: a termék kiszállítását még karácsony előtt ígérik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.