Tech

A Microsoft új frissítései mostantól fizetősek lesznek

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.07 | 11:48

A Microsoft bejelentette, hogy a Windows 10 után további három évig, 2025 októbere után is biztosítani fogja a rendszer biztonsági frissítéseit, azonban ezekért fizetniük kell majd azoknak a felhasználóknak és szervezeteknek, akik telepíteni szeretnék azokat.

123rf

A vállalat döntése megerősíti a korábbi bizonytalanságot a Windows 10 jövőjével kapcsolatban: a rendszer további támogatását csak díjfizetés ellenében tervezik biztosítani. Ez az elképzelés nem új a Microsoft számára, korábban a Windows 7 esetében is volt hasonló program, azonban az otthoni felhasználók ebben nem vehettek részt. Most a Windows 10 esetében mind a vállalati, mind az otthoni felhasználóknak lehetőségük lesz a fizetős biztonsági frissítésekre, díjmentesen azonban nem kapnak semmit.

A Microsoft egyelőre nem részletezte az árakat vagy a további részleteket, ezeket a későbbiek során fogják nyilvánosságra hozni. Fontos azonban kiemelni, hogy azok, akik nem fizetnek a frissítésekért, 2025 októbere után nem kapnak majd biztonsági frissítéseket a Windows 10-hez.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló