Tech

A szelfiőrültek legnagyobb örömére: itt a szelfikészítő drón!

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.12 | 07:46

Az AirSelfie-vel határtalan lehetőségek nyílnak a szelfikészítésben.

Mindenki készített már szelfit (tisztelet a kivételnek), és ezért tudja jól, milyen sok problémát tud okozni a vékony okostelefonok egykezes megtartása és a gomb lenyomása. Nem kimondottan kényelmes tartás, a kéz is meg-megremeg. Oké, ott a szelfibot, de az sem az igazi. Az AirSelfie azonban igazi megoldást jelenthet.

Azért az okostelefon sem esik ki a képből teljesen, csak más feladatot kap. Az AirSelfie-t a telefonoddal tudod irányítani, hogy mit, milyen szögből és magasságból fotózzon le. A drón kábé 30 méterre tud felemelkedni, így nemcsak szelfi készíthető vele, hanem bármilyen légi felvétel, tájfotó vagy csoportkép is. A már említett remegést, ami a béna, életlenre sikerült képek leggyakoribb oka, a drón egy lengéscsillapítóval kiküszöböli, így para egy szál sem: az AirSelfie tökéletes szelfit készít rólad.

AirSelfie – Get A New Perspective

AirSelfie is a revolutionary pocket-size flying camera that connects with your smartphone to let you take boundless HD photos of you, your friends, and your life from the sky. Its turbo fan propellers can thrust up to 20 meters in the air letting you capture wide, truly original photos and videos on your device.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló