Tech

Mutasd meg az éjszakai arcod! – Nagyon menő lett a Samsung reklámja

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.21 | 07:18

A Samsung a Galaxy S22 széria Nightography, éjszakai felvételek funkciójára épülő egyedi installációval és plakátokkal biztatta a budapesti járókelőket, hogy legyenek ők a fény az éjszakában. A résztvevők nem csak a pop-up fotófülkét próbálhatták ki a főváros ikonikus találkozóhelyén, hanem később ők mosolyoghattak vissza a plakátokról városszerte.

Kreatív álruhát öltött a 22-es busz megállója október végén: a Széll Kálmán téren várakozók az S22 fotófülkébenörökíthették meg éjszakai arcukat. A fotófülke a Galaxy S22 széria minden tagjában megtalálható Nightography, éjszakai felvételek funkciót kihasználva – amellyel még a legsötétebb órákban is lenyűgözően éles fényképek készíthetők – az ötletes képeket és a maradandó emlékeket ünnepelte.

A széria modelljei az intelligens képfeldolgozással a lehető legtöbbet hozzák ki a pillanatokból, ráadásul a Galaxy S22 Ultra kamerája az eddigi legokosabb Samsung szenzorral rendelkezik, mesterséges intelligencia alapú funkcióival profikhoz illő munkát végez, így a felhasználók rendkívül látványos képeket készíthetnek.

A kattintás után a klasszikus fotókabinokhoz hasonlóan a résztvevők magukkal vihették a kinyomtatott fényképet emlékbe, így téve igazán felejthetetlenné az estét. Azok, akik a publikáláshoz is hozzájárultak, a Samsung buszmegállókban kihelyezett plakátjairól mosolyoghattak novemberben, bizonyítva az éjszakai felvételek funkció előnyeit.

A Samsung Nightography, éjszakai felvételekre épülő kreatív koncepcióval az ACG Reklámügynökség nevezett a 22. Arany Penge Kreatív Fesztivál JCDecaux Innovate Awards pályázatán, elnyerve az első díj mellett a megvalósítás lehetőségét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira péppé alázta Piquét
  • szerző:nuus
  • 2023. 01. 14.