Gamer

Február 15. lesz a gamerek legszebb napja idén

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.17 | 16:41

Ezen a napon jön a Far Cry: New Dawn, a Metro Exodus, a Crackdown 3 és a Jump Force. Ja, meg az Anthem is.

Nem értjük, miért hoznak ki öt ekkora címet ugyanazon a napon, de az biztos, hogy lesznek vesztesei a dolognak. Elvégre az új játékok megjelenés utáni pár hétben fogynak a legjobban, a gamereknek viszont most választaniuk kell.

Far Cry: New Dawn

A Far Cry 5 mellékvágánya egy poszt-apokaliptikus világba viszi a játékosokat, amely ugyanúgy Montanában játszódik majd.

Metro Exodus

Nyitottabb lesz, mint az előző Metrók, ezúttal nem csak sötét alagutak és komor, havas tájakat járhatunk be.

Crackdown 3

Lassan öt éve már, hogy bejelentették, most már elég közel van. Kapunk egy hatalmas várost, amelyben egyaránt jelen van egy parázsló vulkán és egy gonosz multicég is. Ideális környezet egy sandbox játéknak.

Jump Force

Itt összekeverednek a japán mangák karaktrei, többek között a Narutóból, a Dragon Ballból és a Bleach-ből, hogy bunyózzanak egy hatalmasat.

Anthem

Habár hivatalosan csak február 22-én jelenik meg, az Origin prémium felhasználói már 15-én nyomhatják. Ez az Electronic Arts válasza a Destiny 2-re, és ebben is lehet közösen szörnyeket gyilkolni. Amellett persze, hogy egyjátékos módban is eléggé ott lesz, csak úgy, mint a korábbi játékok, amelyek kikerültek a BioWare falai közül.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.