Gamer

Drogot csempésztek a GTA V dobozba, 11 éves kisfiú találta meg

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.11 | 19:49

Alaposan meglepődött a Floridában élő Kayla McAllister, amikor gyereke egy zacskó metet nyomott a kezébe saját nappalijukban.

A váratlan csomag a kissrácnak vásárolt GTA V dobozából került elő. Arra most nem térünk ki, hogy a rengeteg szex, drog és erőszak miatt 18-as karikás játék mit keres egy 11 éves gyereknél, de ez is megérne egy kis utánajárást, annyi biztos. A jelenlegi piac egyik legmenőbb játékának világához tehát még menne is a cucc, de talán mégsem gyerekek kezében a helye.

“Egy használt videójátékoknak tartott kirakodóvásáron botlott bele a 11 éves fiam ebbe a dobozba. Semmi gyanús nem volt a dologban, a metamfetaminnal teli zacskó csak a játék telepítésekor került elő. Odahozta hozzánk és megkérdezte, vajon mi lehet ez. A doboz közel sem volt kellőképp átvizsgálva, a figyelmetlenségbe a gyerekem bele is halhatott volna.”

Való igaz, hogy nem sokon múlott a tragédia, hiszen a laborvizsgálatok után kiderült, nem alaptalan hisztiről volt szó, tényleg met volt a csomagban. Mondjuk tragédia így is történhetett, aki elhagyta az anyagot, nehezen számolt el mínusz egy zacskóval.

“Sajnálattal hallottuk az esetet, körültekintő és alapos rendszerünk ezúttal kudarcosan szerepelt. Tanultunk az esetből és ezentúl még jobban figyelünk majd a használt termékekre, a jelenleg is zajló nyomozáshoz minden szükséges segítséget biztosítunk.” – kommentálta az esetet a Capital West GameShop, ahol a lemezt eladták a családnak.

Utólag persze könnyű szépeket mondani, de szerencsére az esetből mi is tanulhatunk! Használt cuccok vásárlása esetén, legyen akár ruha, bútor vagy bármi, még az átvétel előtt nézzük át, nehogy kellemetlen meglepetés érjen minket otthon!

Címoldali kép: Getty Images


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.