Gamer

Íme az 5 legdögösebb női streamer – csak erős idegzetűeknek

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.24 | 16:37

"Abból, hogy ott ülsz és játszol, még nem fogsz megélni!" - mostanra már tudjuk, hogy a szülők klasszikussá vált érve a számítógépes játékok ellen csúfos kudarcot vallott. A profi esportolók ugyanis eszméletlen összegeket akasztanak, de a hobbijátékosok is szépen megélnek. Főleg akkor, ha olyan jól néznek ki, mint mostani listánk tagjai.

A dögös játékosok számlájára ugyanis csak úgy záporoznak az adományok, ami mögött semmi különösebb okot nem kell keresni, az emberek szeretik nézni őket. És mivel a jövőben is szeretnék legeltetni rajtuk a monitor előtt megfáradt szemeket, küldenek nekik egy kis pénzt, nehogy már rendes munkát kelljen vállalniuk! Üljenek csak szépen itt, játszanak kedvükre és szórakoztassák a nézőket, miközben az adományok csak gyűlnek és gyűlnek, gyakran napi ezer dolláros mértékben. Abból már azért el lehet karistolni valahogy.

Az alábbi listába 5 különböző játékkal hódító, de közel ugyanolyan dögös streamer csajt szedtünk össze, mindenki választhat kedvére, melyikük játéktudását és egyéb adottságait szeretné nézni ráérős perceiben.

STPeach

A 23 éves kanadai lány laptopról nyomja az ipart, a háttérben gazdijukkal incselkedő boldog kutyusok rohangálnak az adások alatt, tiszta egyetemista idill, nem is véletlen, hogy több ezrek nézik minden egyes élő bejelentkezését. És persze a jó hangulat mellett az sem árt az üzletnek, hogy mellesleg jól is néz ki.

A post shared by @lisapeachy on

Beállítottságát tekintve a fegyverek és a lövöldözés fele húz a szíve, leggyakrabban a Counter Strike pörög a képernyőjén. A klasszikus CS-zésen kívül gyakran csak beszélget rajongóival, Peach a klasszikus “lány a szomszédból” eset.

Ha egy kis csajos, de közel sem lányos lövöldözésre vágysz, STPeach csatornáját itt érheted el.

Schyax

A zavarba ejtően csinos hölgy leginkább a League of Legends világában múlatja idejét, ahova akár mindennap el is kísérhetjük a képernyőn keresztül. A Lisszabonban élő portugál lány ugyanis rendkívül aktív, adásai rendszeresek és a játéktudása is rendben van.

A post shared by Nani | Schyax (@nanischy) on

A játék mellett komoly kis üzleti hálózatot épített az évek alatt, termékteszteket futtat és reklámokban is szerepelt már, ami külsejét tekintve már önmagában garancia lehet valamiféle sikerre.

Ha a MOBA-k világa a te tereped, Schyax streamjeit itt nézheted.

TaraBabcock

Napjaink két legnépszerűbb játéka után itt a harmadik nagyágyú, az Overwatch népszerűsége már milliókat ejtett rabul tavalyi megjelenése óta. Egyikük, és talán legcsinosabbikuk nem más, mint egy 27 éves seattle-i lány, aki már közel öt éve nyomja a streamer ipart. Újonnan jött szerelme, az Overwatch azonban neki is új lendületet adott, mostanában aktívabb, mint valaha.

A post shared by Tara Babcock (@tarababcock) on

Az erotikus modellből lett játékos tudatosan épít is testi adottságaira, és a dolog úgy tűnik működik, a megbotránkozó nézők hamar kikoptak, maradtak az igazi rajongók és a nyálcsorgatók. Tara mindkét típussal jól kijön, igazi win-win helyzet.

Ha te is belebolondultál a Blizzard új sikerjátékába, és megnéznéd mire képes egy fehérneműmodell élesben, TaraBabcock adásait itt találod.

Djarii

A Skóciában élő hölgy az általa kipróbált játékokat legalább olyan gyorsan váltogatja, mint a hajszínét, jelenleg szőke és a PUBG-lázban ég. A Playerunknown’s Battlegrounds picit lassabb játékmenete egyébként jól passzol humoros stílusához, az unalmas átvezetések alatt csak úgy ontja a poénokat. Szarkasztikus és csinos, tökéletes párosítás a gamer pasiknak.

A post shared by djarii (@djari328) on

A jövőben sminkmesterként szeretné keresni kenyerét, úgyhogy a mindennapi játék mellett tanul is. Ki mondta, hogy könnyű a csinos streamerek élete?

Ha egy kis nyers angol humorra, változatos játékokra és angol nyelvleckékre vágysz, nézz bele Djarii adásaiba itt.

itsHafu

A kontinentális korrektség jegyében, és mivel rengeteg távol-keleti játékost találunk a gaming világban, nem hagyhattuk ki Hafu-t, a Hearthstone világának meghatározó alakját. Becsületes nevén Rumay Wang korábban World of Warcraft bajnok volt, onnan nyergelt át a virtuális kártyák terepére.

A post shared by Hafu (@itshafu) on

És ha már átjött, itt is az egyik legjobb. Férfiakat, sőt lényegében az egész világot megszégyenítő győzelmi aránya miatt saját magának talál ki nehezítéseket, kihívásokat, hogy izgalmasabbá tegye az adásokat. És mialatt rommá ver másokat énekel, beszélget a nézőkkel, lényegében komplex szórakoztató műsort tol a háttérben.

Ha csak pár perced van, és szívesen tanulnál valamit a Hearthstone-ról, Hafu biztosan tud majd neked újat mutatni saját csatornáján, amit itt találsz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.