Gamer

A Fortnite hibája brutális előnyhöz juttatja a játékosokat

Konzolon jóval nehezebb célozni a kontroller kialakítása miatt, ezért nekik jár a célzásjavítás. A gond csak az, hogy egy kis trükközéssel számítógépen, egérrel és billentyűzettel is lehet aktiválni a támogatást.

Többen készítettek a jelenségről videót a napokban, de a legrövidebb, legegyértelműbb sorvezetőt Ohhyy-tól kaptuk a Youtube-ra. A videós gyakorlás közben mutatja meg a beállításokat, a végeredmény tényleg meghökkentő lett.

A kulcs a kontroller, amit ugyan később játék közben nem használnak az Aim Assistttal játszók, ám szükséges ahhoz, hogy “átverjük” a rendszert. A célzás rásegítés ugyanis kontroller exkluzív funkció, így ha ezt sikerül átültetni az egér-klaviatúra kombóba, az eredmény jön magától.

A kontroller beállításoknál a “Dead Zone” opciót 0.05-re kell állítani, ami ugyan a kontrolleres játékot rendesen a kukába vágja, de az egeres megoldással nem babrál. Csupán annyit, hogy az Aim Assist beragad és akkor is aktív marad, amikor már nem kéne neki. A videóban jól látszik, a folyamatosan villogó célkereszt leköveti az ellenfél mozgását, közben pedig az eredeti egér és klaviatúra “mód” az aktív.

Szóval ha gyanúsan ügyesen lőnek le, simán lehet, hogy ezt a hibát használta ki az ellenfeled. Remélhetőleg mielőbb javítják, ilyen körülmények között ugyanis nem túl élvezetes egyik játék sem.

Forrás: Metabro.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló