Gamer

Ki lennél, Luke Skywalker? Chewbacca? A Battlefront 2-ben mégse kell napokat a gép előtt töltened, ha a kedvenc hősöddel akarsz játszani

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.14 | 12:14

A Battlefrontban talán az a legjobb, hogy játszani lehet olyan nagyszerű karakterekkel, mint Luke Skywalker, vagy Darth Vader. Eddig úgy volt, hogy ezeknek a feloldásához rengeteg játékbeli pénz kell majd, viszont az EA durván lecsökkentette az árakat, hála a rengeteg hőbörgő rajongónak.

Játékbeli pénzt csatákkal lehet szerezni, ezek átlagosan 10 percet vesznek igénybe, ezek adnak 250 és 350 közötti kreditet. Luke Skywalker eredeti ára 60.000 kredit volt, egy kis matekozás után az jön ki, hogy 40 órát kell játszani ahhoz, hogy egy ikonikus karakter meglegyen. Viszont nem csak Luke volt ennyire drága, hanem rengeteg más karakter is, Chewbacca például 40.000 kreditbe került. Ezeket az árakat csökkentették 75 százalékkal, így most már viszonylag gyorsan beszerezhetőek.

Elég nagy változtatás ez, főleg a játék megjelenése előtt három nappal, de rendes dolog az EA-től, hogy meghallják a rajongók szavát.

Így már pusztán játékkal is össze lehet majd szedni a hősöket, és nem kell a játék árán felül költeni. Azt még meglátjuk, hogy az EA megtartja-e a rossz szokását, és a játék legjava csak később, 5-6 kiegészítővel jön ki, amiket persze jó drágán adnak. Pont ilyenek a Battlefield játékok, ahol a kiegészítők ára 5 és 10 euró között mozog, a Battlefield 3-nak például 5 kiegészítője van. Reméljük, hogy az EA a Battlefront esetében képesek lesznek kiadni a teljes játékot, és nem megkopasztani a rajongókat, ahogy eddig sokszor tették.

Nyitókép: pixabay.com CC0


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.