Gamer

Gamer álom, az egyik legnépszerűbb PC játék érkezik okostelefonra

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.29 | 19:23

Rengeteg olyan battle royale játék jelent meg telefonra, ami szégyentelenül másolta a Playerunknown's Battlegrounds-t. A játékot fejlesztő cég, a Bluehole megelégelte ezt, úgyhogy kidobják a hivatalos játékot telefonra is.

Ha még nem hallottál volna erről a játékról, ez az, amiből március óta eladtak 21 milliót, úgy, hogy még ki se adták, ugyanis még mindig Early Access.

Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők piacra dobták a játékot úgy, hogy nincs teljesen kész. Így a befolyt pénzekből gyorsabban tudják befejezni, és a korai hozzáféréses játékosok még tesztelik is a játékot, ez is gyorsítja a fejlesztéseket.

Hivatalosan az év végén adják ki, ekkor érkezik Xbox-ra is.

Ezt a remekművet teszik át telefonra, viszont az első körben csak Kínában lesz elérhető. Az Android felhasználókat ez nem biztos, hogy zavarja majd, elvégre az Androidos .apk fájlokhoz könnyen hozzá lehet jutni az interneten, valószínűleg majd ehhez is. Mondjuk még nem tudjuk, milyen telefonokra jelenik majd meg, azt megígérték, hogy nagyon figyelnek majd az optimalizációra. Ez azt jelenti, hogy nem csak a csúcskészülékeken lehet majd nyomni, hanem az ezeknél kicsit gyengébb telefonokon is.

Nyitókép: playerunknowns.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló