Gamer

Ilyen lenne a Cyberpunk 2077 PlayStation 1-en – videó

  • Szerző:nuus
  • 2020.12.24 | 16:18

25 éve sem lettünk volna boldogok, ha ilyen állapotban jelent volna meg PS1-re!

Lehetne hosszas vitákat folytatni arról, hogy volt-e értelme kiadni a Cyberpunk-ot a letűnő generáció alapgépeire, vagy sem, a CD Projekt Red fejlesztői minden nehézség ellenére is kitartanak ígéretük mellett, és gőzerővel dolgoznak az Xbox One-os és PS4-es verziók mielőbbi javításán. Persze probléma nem csak a játék 7 éves konzolokon mutatott teljesítményével akad, számos bug képes egészen érdekes pillanatokat okozni, legyen az vicces vagy a játékot teljesen megakasztó, melyeket szintén tucatjával javítanak az érkező frissítésekkel.

Amíg viszont várakozunk a játék rendbetételére, egy indie játékfejlesztő, Anders Lundbjörk úgy döntött készít egy rövid videót arról, hogy hogyan nézne ki a Cyberpunk 2077, ha az PlayStation 1-re jelent volna meg.

Anders persze nem volt rest a játék legemlékezetesebb bugjait is belerakni alig 1 perces videójába, kezdve a T-pózban álló karakterekig, a komplett idiótaként viselkedő AI-on át az eltűnő, megnyúló modellekig, a végén pedig még sikerült egyet odaszúrni az összeomlásoknak is, ezzel adva remek keretet a csattanós – demake – poénnak.

A CDPR szerencsére folyamatosan kupálja ki a játékot, a legutóbbi frissítéssel például már az alap Xbox One és PS4 konzolokon is játszható állapotba sikerült azt hozni, ami persze még közel sem tökéletes, de nem is végleges. A következő hetekben érkeznek még javító csomagok, melyekkel jobb állapotba hozzák majd az egyébként jobb sorsra érdemes Cyberpunk 2077-et.

Forrás: Metabro.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló