Mobiltech

Ők most a legmenőbb fotósok az Instán – te követed már őket?

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.08 | 16:39

Összeszedtük a népszerű képmegosztó oldal szerintünk jelenleg legizgalmasabb, de még kevésbé ismert fotósait. Instant follow mindegyik!

A 10 fotós mindegyike külön kis világ, de mindegyikük nagyon látványos képeket lő. Nekünk jelenleg ők a kedvenceink:

Daniel Konrad – tájfotó

Daniel Konrad Moszkva környékén nőtt fel, talán ebből is ered, hogy a legjobban a fagyott világok megörökítése érdekli (ó, az a híres orosz tél). Néha azért délebbre is elmerészkedik, de rövidnadrágos alakokat nem nagyon látunk a képein. Asztrofotókat és állatokat viszont néha igen. Meg sok jeget, havat és tengert.

622000+ követő

Michael Kenna – természetfotó

Michael Kenna nemrég indította az Instagram profilját, és még nincs is túl sok képe, de ami van, az nagyon erős. A természetfotózásnak egy elég speciális részét űzi: szinte csak fákat fotóz, fekete-fehérben.

6000+ követő

Göran Strand – asztrofotó

Göran Strand egy profi svéd fotós, akinek hobbija az asztrofotózás, ezt tolja az Instagramon. Égbolt, csillagok és sarki fény minden mennyiségben!

9600+ követő

Daily Overview – madártávlat

A Daily Overview pont az előző fotós fordítottja: nem a földről fotózza az eget, hanem az égből a földet. Drónfotók madártávlatból, a legtöbbször pontosan 90 fokos szögben merőlegesen a talajra. Zseniális felszínek a mezőgazdasági területektől elkezdve természeti formákon át az emberi kéz alkotta dolgokig.

512000+ követő

svvvk – városfotó

☻ (@svvvk) által közzétett fénykép,

Az svvvk tagjai nem csak nagyon jó fotókat lőnek, hanem nagyon őrültek is: az, hogy elhagyott/lepusztult helyekre jutnak be, még nem olyan nagy probléma, az már inkább, hogy hatalmas épületeket másznak meg, és onnan készítenek fotókat, ahonnan mások még soha: mert tilos, és életveszélyes! Hátborzongató fotók!

45000+ követő

Jason M. Peterson – fekete-fehér

Jason M. Peterson fotózik az égből, fotózik a földről, fotózik magányos embereket, fotózik tömeget, fotózik belső tereket, fotózik épületeket, meg úgy általában véve városokat. Ami közös minden képében, az a nagy kontraszt és a fekete-fehér drámaiság.

1000000+ követő

Morgan Maassen – sport

Morgan Maassen érdeklődése is speciális, ő ugyanis egy szörfös, aki szörfösökről, tengerről és tengerpartról készít legszívesebben képeket. Ebbe pedig nagyon sok minden belefér, ő nem az a szokásos extrém sport fotós.

253000+ követő

Eric Paré – fényírás

Eric Paré a néha talán kicsit giccses, de technikailag nagyon érdekes fényírást űzi. Sőt, néha a neki beküldött rajongói képeket is publikálja az Instáján, úgyhogy már egy egész kis fényíró közösség épült köré. A legjobb képeket azért még mindig maga lövi állandó társával, egy táncosnővel.

44000+ követő

Kohei Harada – divat

A japán Kohei Harada talán a divatfotózáshoz áll a legközelebb, szívesen készít képeket modellekről. Bár általában olyan jó helyszínekre viszi őket, hogy ha csak egy almát fényképezne le azzal a háttérrel, akkor is bomba jó lenne a fotó.

17000+ követő

Brock Elbank – porté

Brock Elbank egészen magával ragadó portrékat készít, egy konkrét témában: szeplős emberek fotóz. Az angol fényképész a világ minden tájáról gyűjti az alanyait, és azt próbálja megmutatni ezekkel az erős portrékkal, hogy semmi szégyellnivaló nincs a szeplőkben.

76000+ követő

Nektek melyikük tetszik a legjobban? Ki a ti kedvenc Instagram-fotósotok?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.