Mobiltech

Ez lett 2021 eddigi legnépszerűbb telefonos appja

  • Szerző:nuus
  • 2021.02.12 | 16:18

A tavalyi évben a TikTok hódított, azonban 2021 elejére egy másik app vette át a helyét.

A Sensor Tower azt vizsgálta, hogy 2021 januárjában mely mobilos appokat töltötték le a legtöbben. Az első oszlopban összesítve látható a két nagy platform (Android és iOS) eredménye, és itt a Telegram sikeresen átvette a vezetést az Androidosok között. A csevegőt már korábban is sokan használták, azonban most a WhatsApp adatvédelmi botrányai után viszont hatalmasat ugrott a népszerűsége.

A harmadik szintén egy csevegő app lett, a Signal, amely a Telegramhoz hasonló okokból került az élre, meg persze azért is, mert Elon Musk január elején kiírta Twitterre, hogy:

Használj Signalt

És mint tudjuk, amit Musk kiír, az kilő az űrbe. Elég csak a Bitcoinra gondolni. Itt is ez történt, annyian akartak egyszerre regisztrálni, hogy egy időre a szolgáltatás szerverei is lehaltak.

A további helyeken is főként csevegők és közösségi platformok vannak, mint a Facebook, a WhatsApp, az Instagram, a Zoom vagy a Snapchat.

Az Apple készülékein egyébként megtartotta az elsőségét a TikTok, az App Store-ban csak a negyedik lett a Telegram, a Signal pedig a tizedik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
Meghalt DMX, a rapper
  • szerző:nuus
  • 2021. 04. 10.