Mobiltech

Nagylátószögű, 13 megapixeles kamerás telefon jön az LG-től

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.20 | 11:33

Egy nappal a barcelonai Mobil Világkongresszus előtt, február 26-án debütál az LG G6. A szuperkamerával felszerelt telefon előlapi fényképezője is csúcsminőségű képeket csinál majd, hosszított kijelzője segítségével nagy csoportszelfiket is lehet vele lőni.

Az új modell elődje, a tavaly bemutatott G5 funkcióit viszi tovább néhány izgalmas fejlesztéssel: míg a korábbi készüléknek nyolc megapixeles volt a nagy látószögű kamerája, a mostani minden esetben 13 megapixeles képeket készít – így nem kell feláldozni a nagy perspektívát a jó képminőségért.

A hátlapi kamera 125 fokos szögben lát, de az előlapi 100 fokos látószöge is alkalmas arra, hogy sokan beálljanak vele szelfizni.

Kép: LG
Kép: LG

Újdonság a fényképezők mellett a 18:9-es kijelző méret is, ami elég nagy ahhoz, hogy multitaskingolni lehessen a G6-tal, ahogy az alábbi videóban is látható. Ezek mellett a felhasználói felületet is megújítja az LG, és a kijelző is fullosabb lesz: 1440 x 2880 pixeles felbontásban nézhetjük rajta a tartalmakat.

LG G6 : UX Teaser Video

Here’s the sneak peek of our latest innovations, LG G6 and LG UX 6.0! Join us to enjoy a new viewing experience with the FullVision® display. For more information, visit : LG Mobile Facebook : http://www.facebook.com/LGMobile LG Mobile Google+: http://plus.google.com/+LGMobile LG Mobile Instagram: https://www.instagram.com/lgmobileglobal


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.