Mobiltech

Rengeteg kamerával érkezik az Alcatel belépőszintje

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.05.21 | 14:18

Az Alcatel az alsóbb árszegmensbe is elhozza a sok-kamerás élményt!

A mobiltechnológia szinte a leggyorsabban fejlődő iparág, ennek nem mások, mint az olcsóbb modellek a haszonélvezői. Hiszen a csúcs és középkategóriás fejlesztések gyorsan szivárognak le az alsó kategóriába is. Erre a legjobb példa az Alcatel 2020-as kínálatának két új, alsó kategóriás modellje. A drágábbik modell 3X 2020 ára is megáll 70 ezer alatt, ahol már 6/128 GB-os kivitelt kapunk. Az olcsóbbik Alcatel 1SE pedig 35 ezer forint környékén lesz elérhető.


2020 realitása az, hogy már belépőszinten is több kamerát kell adnia a gyártóknak,  HDR funkció és Full HD felvétellel. LTE támogatással.

Az Alcatel mindkét modellje  megtartja a kameracseppes formát, nagy akkumulátort, vállalható rendszersebességet, és divatos kinézetet kapott. Az alap modell is teljesen használható, ha nem akarunk nagy dolgokat csinálni a telefonnal, csak felhasználóként használni.

A kameraegység felépítése mindkét esetben egy 13/16 megapixeles fő kamerából áll, melyet ultraszéles és mélységérzékelő kamera is támogat, a nagyobbik modell esetében egy makro kamera is a hátlap része. A képminőséget egyenlőre nem tudjuk, és azt sem, hogy a négy szenzor mennyire fog tudni jó képet alkotni, az biztos, hogy még ebben a hónapban felbukkan a polcokon mindkét modell.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló