Mobiltech

Szuper kamerával érkezik az LG új csúcsmobilja

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.11 | 11:22

Szinte beszippantja majd a fényt a V30-as kamerája.

Bár az LG új csúcsmobilját, az LG V30-at csak augusztus legvégén jelentik majd be hivatalosan, de phablet méretű okostelefonról már szinte minden kiszivárgott. Különösen a telefon kamerája tűnik majd érdekesnek, a hírek szerint a lencséi ugyanis 1,6-os rekeszértéket tudnak majd, ez konkrétan a legtöbb, amit okostelefon fel tud mutatni. Lefordítva mindezt: az LG szerint az 1,6-os lencse kb. 25 százalékkal több fényt enged majd be, mint az LG G6-ban található 1,8-as, de ha nem is ennyivel, de verik majd a Galaxy S8-at és a HTC u11-et is, amik 1,7-et tudnak.

LG V30 is launching on August 31: What we know

Use Coupon Code “Android” at http://www.domain.com/ checkout Article: http://bit.ly/2uo3CQn Download the AndroidAuthority App: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidauthority.app Subscribe to our YouTube channel: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=androidauthority —————————————————- Stay connected to Android Authority: – http://www.androidauthority.com – http://google.com/+androidauthority – http://facebook.com/androidauthority/ – http://twitter.com/androidauth/ – http://instagram.com/androidauthority/ Follow the Team: Josh Vergara: https://twitter.com/jvtechtea Joe Hindy: https://twitter.com/ThatJoeHindy Lanh Nguyen: https://twitter.com/LanhNguyenFilms Jayce Broda: https://twitter.com/jaycebroda Gary Sims: https://twitter.com/garysims Kris Carlon: https://twitter.com/kriscarlon Nirave Gondhia: https://twitter.com/nirave John Velasco: https://twitter.com/john_c_velasco Bailey Stein: https://twitter.com/baileystein1

Mindez több fényt, sötétben kevésbé zajos fotókat jelent, ezen kívül lézeres autofókusszal, valamint optikai és szoftveres képstabilizátorral is fel lesz majd szerelve a V30. Egyszóval bitang jó képek várhatóak tőle, amihez több elég menő kamera app-ot is fejlesztenek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.