Mobiltech

Mesterséges intelligencia a meztelen képeid biztonságáért a telódon

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.21 | 10:43

A Nude egy olyan alkalmazás, ami segít elrejteni a meztelen fotóidat a barátaid elől, miközben a telefonod galériáját böngészik. Mindezt ráadásul magától, mesterséges intelligencia segítségével teszi.

Ezt vajon blokkolná? – Fotó: Pixabay.com

Eddig is léteztek efféle alkalmazások, de ez az első, amely MI technológiával védi a féltve őrzött képeket. A program magától nézi át a telefon galériáját, majd helyezi azt el az appon belül, pin kóddal levédve. Természetesen van lehetőség manuális kép áthelyezésre is, ugyanígy indíthatunk akár szűrést is indíthatunk. Az appot két 21 éves Brekeley-i egyetemista, és csapatuk fejleszteti, azonban szerintük még nem teljesen tökéletes a dolog.

 

A félmeztelen férfiak is importálásra kerülnek.

A probléma megoldására létrehoztak egy szoftvert, aminek segítségével az olyan oldalakról tanul, mint a PornHub. Ennek, és az MI technológiának köszönhetően nemsokára talán tényleg minden intim képet fel fog ismerni, így nem kell majd attól tartanunk, hogy rossz kezekbe kerülnek a fotóink.
Az alkalmazás Androidon, és iOS-en elérhető, de azért még érdemes óvatosan kezelni , mert ahogy fent is írtuk, az MI még tanulja a képek felismerését.

Nude képek: App Store


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.