Mobiltech

Egy zöld vonal jelent meg az egyhetes iPhone X mobilok kijelzőjén, az Apple hallgat

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.11 | 09:23

Rengetegen posztolták ki a képet a telefonjukról, és elnevezték zöld halálvonalnak a hibát.

A legdrágább iPhone, az ezerdolláros Iphone X még csak egy hete van a piacon, de máris egy bosszantó hiba borzolja a luxustelefon vásárlóinak kedélyét.

Egy vékony zöld vonal jelent meg a világ legmenőbb OLED kijelzőjének a jobb szélére egy csomó készüléken, aminek a kisebb vagyont kifizető tulajdonosok érthetően nem örültek, és elkezdték posztolni a Twitteren és a Facebookon. Páran leírták, hogy a vonal újraindítás után is ottmaradt a kijelzőn.

 

 

Az Apple egyelőre hallgat, arról, hogy mi ez a probléma, és van-e megoldása, bár pár posztban azt írják, hogy visszavitték a boltba, és visszacserélik a hibás készüléket. Amúgy az okostelefonoknál elég gyakoriak a kijelzőhibák vagy más problémák egy-egy új típus bevezetésénél, ezért szokták ajánlani, hogy ne az első héten vegyünk az új típusú mobilból, várjunk pár hónapot, amíg kibuknak a hibák.  A Google Pixel 2 XL-nek is voltak kijelzőproblémái, amikor piacra dobták, az Iphone 8 Plus egy részének pedig az akkujával voltak bajok. Szerencsére olyan általános nagy leégések, mint a robbanó Samsung Galaxy Note 7 volt, ritkán fordulnak elő, de az új típus mindig lutri, kaphatod pont te a kezdeti bosszantó hibákat mutató készüléket.

Az OLED szakértők szerint ilyen problémák lehetnek ebben a technológiában, ami viszont azt jelentené, hogy hardverhibáról van szó, tehát cserélni kell vagy vissza kell hívni a telefonok egy részét. Ha nem, akkor egy következő iOS frissítésnél meg is szűnhet akára zöld halálvonal problémája.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló